reklama
LiliankaKornelka
Moderator
szczerze nie zauważyłam powiązaniaCzy intensywniejszy dotyk piersi powoduje u Was skurcz macicy i ból taki, jak przy okresie? Odkrywam nieznane mi dotąd działania oksytocyny..![]()

róża321
Zaciekawiona BB
A zauważyłaś, że zmniejsza się intensywność bólów koło 5 t.c?szczerze nie zauważyłam powiązaniaale same bóle, skurcze jeszcze odczuwam, choć coraz rzadziej
LiliankaKornelka
Moderator
ja dzisiaj jestem 6+0 i sama już nie wiem czy mam objawy czy nieA zauważyłaś, że zmniejsza się intensywność bólów koło 5 t.c?

róża321
Zaciekawiona BB
Ah, te hormonyja dzisiaj jestem 6+0 i sama już nie wiem czy mam objawy czy nieserio momentami mam wrażenie, że wszystko sobie wkręcam
![]()
Hankaa
Fanka BB :)
Ale ja kochana nie poroniłam teraz. Dopiero idę badać betę po pozytywnym teściebardzo mi przykro, rozumiem Cię bo też przez to przeszłam, z tym że ja się na usg dowiedziałam że serce przestało bić.. niestety takie rzeczy się zdarzają i co byśmy nie zrobiły, to nie uratujemy tego. To dotyka naprawdę ogromna ilość osób. Pamiętaj, że jedno poronienie nie oznacza braku szansy na kolejną książkową ciążę. Wręcz przeciwnie, bardzo często następna jest już powiedzmy „idealna”trzymaj się i bądź silna
![]()

Witamy, beta hcg najlepiej badac przyrost po 48 godzinach wtedy najlepie widac czy przyrost jest okHej.Pora na mój pierwszy post. Proszę o wyrozumiałość - to pierwsza ciąża.
Ostatnia miesiączka: od 1.05
Prawdopodobny termin zapłodnienia: 15/16.05
Beta:
02.06 - 327,33
05.06 - 943,01
Jak to Waszym zdaniem wygląda? We wtorek planuję powtórzyć badanie, na USG zgodnie z zaleceniem p. położnej jestem umówiona na 26.06.
ja tez mam 3 latka na pokladzie, damy radeAle ja kochana nie poroniłam teraz. Dopiero idę badać betę po pozytywnym teścieraczej jestem przerażona samym faktem nowego bobasa mimo że sama tego chciałam. Chyba hormony swoje robią
![]()

reklama
ja jestem dzien za toba 5+6 i ja oprocz tkliwych piersi nie czuje nicja dzisiaj jestem 6+0 i sama już nie wiem czy mam objawy czy nieserio momentami mam wrażenie, że wszystko sobie wkręcam
![]()