loumarie
Fanka BB :)
I to by było na tyle kochane, beta ujemna
Co????
Byłaś dziś po teście na becie i ujemna jest????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to by było na tyle kochane, beta ujemna
Dokładnie! Ja tu jako burak z ulicy robiłam ostatnio po 3h aferę w ŚLA pt "GDZIE SĄ WYNIKI", a tu kurde pacjent premium i tyle nas w niewiedzy trzyma!@Eveline.eve kiedy te wyniki?oczekujemy!
Ooo to to! To druga wersja jak o tym wczesniej nie rozmawialismyTo ja tak mam odkąd pamiętam . A później słyszę " dobra jutro chce już spać "
Albo " nie mogłaś sobie w dzień o tym przypomnieć "![]()
No coś Ty?!I to by było na tyle kochane, beta ujemna
Rozumiem, że błędu labo nie bierzesz pod uwagę? Na majowych była przecież taka sytuacja, więc ja już jestem skłonna wierzyć we wszystko. Przecież to nawet nie był cień, tylko legitna kreskaLos nie jest sprawiedliwy, serio szlam dzisiaj z myślą że niedługo okres, że się nie udało. Nie wiem po co nogi pognały mnie do sklepu po test, nie wiem. Po co wyszły te kreski, po co mi była ta chwilowa radość by spowrotem jebnąc o ziemię. Mogłam nic nie robić, czekać na okres
Nie wiem, nie wiem co myśleć. Czuję się tak podłamana. Bo progesteron jak na okres ale to kreska, dwie kreski były no byłyRozumiem, że błędu labo nie bierzesz pod uwagę? Na majowych była przecież taka sytuacja, więc ja już jestem skłonna wierzyć we wszystko. Przecież to nawet nie był cień, tylko legitna kreska
Może biochem.Nie wiem, nie wiem co myśleć. Czuję się tak podłamana. Bo progesteron jak na okres ale to kreska, dwie kreski były no były
No ten progesteron malutkiNie wiem, nie wiem co myśleć. Czuję się tak podłamana. Bo progesteron jak na okres ale to kreska, dwie kreski były no były