Kuwa to ja od 2018Niestety nie mogę powiedzieć
Ale ja tu jestem od 2021 roku i naprawdę były już różne sytuacje. Nawet takie gdzie mężczyzna udawał przyszła matkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuwa to ja od 2018Niestety nie mogę powiedzieć
Ale ja tu jestem od 2021 roku i naprawdę były już różne sytuacje. Nawet takie gdzie mężczyzna udawał przyszła matkę
Strasznie mi przykroNic aparat nie wychwycił, do tego progesteron 3.5
Dostałam obuchem w łeb, serio. Nawet nie wiem co pisać co powiedzieć. Co ja do cholery szczam ze mi każdy test nadzieję robi. Nawet popłakać się nie mogę bo jestem w pracy
Nic aparat nie wychwycił, do tego progesteron 3.5
Dostałam obuchem w łeb, serio. Nawet nie wiem co pisać co powiedzieć. Co ja do cholery szczam ze mi każdy test nadzieję robi. Nawet popłakać się nie mogę bo jestem w pracy
I były sytuacje, gdzie Pani najpierw pytała o l4 na wakacje, a potem jak dostała ochrzan to zrobiła multika i sama siebie broniła.![]()
Co Ty gadaszE tam, przestańcie, nie ma co tracić energiitrza się delektować tą zjebana pogoda za oknem
Gdzie to lato?
U mnie 14 st, raz deszcz, raz slonko, raz uj wie co....Co Ty gadasz
U mnie ładnie ale trochę wietrznie
Ja to lato chce na swoje wyjazdy mieć bo inaczej do dupy moje rezerwację będą![]()
U mnie 14 st, raz deszcz, raz slonko, raz uj wie co....
Serio?I były sytuacje, gdzie Pani najpierw pytała o l4 na wakacje, a potem jak dostała ochrzan to zrobiła multika i sama siebie broniła.![]()