reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Kochane,
chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że mogłam być częścią tej grupy. Dziękuję za każde słowo wsparcia, za zrozumienie, za to, że byłyście obok w tych trudnych chwilach.
Podjęłam trudną, ale potrzebną decyzję – muszę wycofać się na jakiś czas. Potrzebuję zresetować głowę, przestać myśleć o staraniach i dziecku. Niestety, wszystko zaczęło mocno wpływać na mój związek i czuję, że jesteśmy w ogromnym kryzysie. Muszę zadbać o nas.
Może kiedyś tu wrócę – nie wiem. Ale każdej z Was z całego serca życzę, żebyście zobaczyły te wyczekiwane dwie kreski. Żeby Wasze marzenia się spełniły. Trzymam za Was mocno kciuki i ściskam każdą z osobna. ❤️

Powodzenia! ❤️

reklama
Kochane,
chciałam Wam serdecznie podziękować za to, że mogłam być częścią tej grupy. Dziękuję za każde słowo wsparcia, za zrozumienie, za to, że byłyście obok w tych trudnych chwilach.
Podjęłam trudną, ale potrzebną decyzję – muszę wycofać się na jakiś czas. Potrzebuję zresetować głowę, przestać myśleć o staraniach i dziecku. Niestety, wszystko zaczęło mocno wpływać na mój związek i czuję, że jesteśmy w ogromnym kryzysie. Muszę zadbać o nas.
Może kiedyś tu wrócę – nie wiem. Ale każdej z Was z całego serca życzę, żebyście zobaczyły te wyczekiwane dwie kreski. Żeby Wasze marzenia się spełniły. Trzymam za Was mocno kciuki i ściskam każdą z osobna. ❤️
Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki! 🫶🌺💖

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa :) Co polecacie brać wspierająco na starania? Jest tu jakaś dziewczyna, która wzięła dane suple i zaraz zaszła w ciążę? :)
Tak jak wspomnialy dziewczyny Kami i Olka - napisz cos o sobie :) Jesli chcesz do nas dolaczyc, podaj date kiedy chcesz wykonac test ciazowy. Jak to mowia, w kupie razniej :)

Kochane,
Trzymaj się ❤️ życzę Ci z całego serca żeby wam się wszystko poukładało ❤️

Kochane,
Trzymaj się! Zadbajcie o siebie wzajemnie i pamiętaj, że jesteśmy ❤️
czy właśnie wracając do domu zeżarłam pączka ? być może 😂
Ja siedzę pod palmami 😅 do roboty na 10...

Cześć Dziewczyny 🤗

Wracam po kilku dniach nieobecności ale udało mi się Was nadrobić 🙂

Przy cyklach 30 dniowych, jajeczkowanie mi przypada na 10/11 dc.
U mnie cykle 28 dniowe i owulka między 9 a 11 dc 😀

Byłam dzisiaj z mężem u znajomej na jej urodzinach,nie dość ,że była tam jej bratowa z 3mc bobasem to się jeszcze okazało,że solenizantka jest w 9tc... Cieszę się bardzo,że się im udało a wiem,że długo nie mogli myśleć nawet o staraniach bo K. Ma guzki na piersi i problemy z tarczycą a jednak dostali zielone światło. Jej mąż to bliski przyjaciel mojego męża. Zazdrość mną zawładnęła okropnie... Ehh niby się człowiek cieszy ich szczęściem a się popłakałam w łazience dwa razy...
Eh, przykro mi 🫂
Pamiętam jak zaczynaliśmy starania w sierpniu 2023 roku a moja Siostra miesiąc później była już w ciąży, nieplanowanej 😉

Któraś z was pije może kolagen?
Koleżanka coś mi gada jaki wspaniały. Miałam kiedyś odzwierzęcy to... 🤢 Jest jakiś roślinny może zamiennik? Kojarzycie?
Udało Ci sie jakis znaleźć? 🧐

Nic aparat nie wychwycił, do tego progesteron 3.5
Dostałam obuchem w łeb, serio. Nawet nie wiem co pisać co powiedzieć. Co ja do cholery szczam ze mi każdy test nadzieję robi. Nawet popłakać się nie mogę bo jestem w pracy
Cholera, a ja sadziłam, że beta bedzie pozytywna przy takich kreskach, przytulam 🫂

Przeczytałam cały ten wątek i zjadłam przy tym dwie babeczki cytrynowe, które wczoraj robiłam 🙈😂

Powiem tak, jedna wielka gównoburza.
Ja różne opinie tutaj na forum mam, uczestniczyłam też w kilku gównoburza i nie każdego trzeba lubić, ale szanować się trzeba i pisać w sposób empatyczny do siebie.
Wiele osób, które kiedyś uważałam za niemiłe i uszczypliwe, tak teraz jak poznałam je na różnych innych wątkach to twierdzę, że to super dziewczyny są 😊
Babeczki cytrynowe 😍
Oj tak, pierwsze wrażenie nieraz bywa bardzo mylne 🙂

Ale mi cholernie smutno. Rozkłada mnie przeziębienie… już czuję, że dupa z tego wszystkiego
Jak się dzisiaj czujesz? 🥹

Ja też mam ostatnio świńskie dni 😁😁😁
@Nicky95 była kiedyś taka reklama w tv gdzie stworek śpiewał "OGRANICZENIA I LIMITY NIE INTERESUJĄ MNIE" 😆 - ja np się z nią utożsamiam 🤣🤣🤣
Nju Mobile! Uwielbiałam tą reklamę 😍

Kochane,

Powodzenia dla Ciebie ❤️

reklama
Do góry