reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Zaraz założy następne konto.
Poczekajta hieny ,karaluchy i ja włażąca wam w dupe żeby się przypodobać.

Nie zawsze każda z nas jest idealna -jedna odbierze to tak inna tak i odrazu ***** burza.

Są osoby które wypominają błędy ortograficzne -po co ? Po to żeby poczuc się lepiej .
Inne są sfrustrowane,nie wiem czym -życiem.
Wtedy przychodzą tu sie wyżyć na innych.Może są niezadowolone z życia i zakładają fikcyjne konta lub mają kilka kont .

reklama
Wątek jest już zamknięty ale jest kilka cytatów to jest łatwo ogarnąć o co chodzi

:)
Przeczytałam cały ten wątek i zjadłam przy tym dwie babeczki cytrynowe, które wczoraj robiłam 🙈😂

Powiem tak, jedna wielka gównoburza.
Ja różne opinie tutaj na forum mam, uczestniczyłam też w kilku gównoburza i nie każdego trzeba lubić, ale szanować się trzeba i pisać w sposób empatyczny do siebie.
Wiele osób, które kiedyś uważałam za niemiłe i uszczypliwe, tak teraz jak poznałam je na różnych innych wątkach to twierdzę, że to super dziewczyny są 😊

Przecież to na bank fejk konto kogoś kto u jest na co dzień ;)

Tak samo jak tutaj na kreskach z dwa miesiące temu był taki troll.
Niby miły, niby fajny, zapisany na testowanie. A potem drugie nowe konto i obrażanie dziewczyn z kresek 😅
Co Ty, serio ? To ja tego nie wyłapałam 🤭 a któż to taki był jak można wiedzieć ?

reklama
Do góry