reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Już wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.

reklama
Już wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
O nie…. Ja tak bardzo trzymałam kciuki. Kochana… dużo spokoju, zdrówka i pamiętaj, zawsze po burzy wychodzi słońce. Mocno tulę. 🤍

Hej przykro mi :( pamiętaj że w takiej sytuacji przysługują Ci różne prawa (tutaj bardzo przydatna strona Link do: Materiały - Siostry Ronie & https://siostryronie.pl/wp-content/...sets/files/krotka-instrukcja-o-poronieniu.pdf). Ściskam mocno!

Bardzo mi przykro, wiem co czujesz... w styczniu 3 tygodnie czekałam a nóż pojawi się serduszku i niestety... ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Też był szpital... Gdybyś potrzebowała pogadać, to pisz śmiało.
Pamiętaj jednak, że po burzy wychodzi słońce... życie daje kolejne szanse, odpocznij teraz, nabierz siły i nie poddawaj się.

Kochana tak bardzo mi przykro :( Trzymaj się ciepło. To ciężka chwila ale na pewno jeszcze los się do was uśmiechnie.

Przykro mi bardzo...
dobrze ze masz skierowanie od razu i nie musisz czekać.. ja mialam planowo czekać 1.5tyg ale w koncu po tygodniu poszlam na IP..
Dzialo sie to 3miesiace temu.... jakbyś miala jakies pytanie to również pisz smialo.
Trzymaj sie mocno

reklama
Bardzo mi przykro 🙁 musi być szpital? Pewnie bezpieczniej, natomiast wyobrażam sobie., że będzie trudno ze względu na mała córeczkę. Trzymam kciuki oby się to jak najbezpieczniej i najszybciej dla Ciebie rozwiązało.

Do góry