dzika_wiśnia1995
Zaangażowana w BB
Ja, kilka razyapropo dentystów, czy któraś z Was kiedyś reklamowała np. plombę, bo wypadła?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja, kilka razyapropo dentystów, czy któraś z Was kiedyś reklamowała np. plombę, bo wypadła?
Cześć Dziewczyny
Wracam po kilku dniach nieobecności ale udało mi się Was nadrobić
U mnie cykle 28 dniowe i owulka między 9 a 11 dc![]()
Eh, przykro mi
Pamiętam jak zaczynaliśmy starania w sierpniu 2023 roku a moja Siostra miesiąc później była już w ciąży, nieplanowanej
Udało Ci sie jakis znaleźć?
Cholera, a ja sadziłam, że beta bedzie pozytywna przy takich kreskach, przytulam
Babeczki cytrynowe
Oj tak, pierwsze wrażenie nieraz bywa bardzo mylne
Jak się dzisiaj czujesz?
Nju Mobile! Uwielbiałam tą reklamę
Powodzenia dla Ciebie![]()
Dzień dobry, ja już na dzień dobry tableteczka przeciwbolowa
Co za cyklokres okropny, teraz dwa dni bólu jak na owulacje, od 5 mecze się z podbrzuszem....
Ale! Dziś już piersi bola, więc może ta owulacja już za mną![]()
Fajnie, ja mam czasu teraz więcej a te spać sobie poszły.
Dobre jesteście koleżanki![]()
U mnie
No właśnie nie, koleżanka mówi, że jej żelatyna to nie przeszkadza i zamiennika nie zna.![]()
No u nas to podobnie wyglada tylko nic nie wyszłoMy ciągle Badamy tzn diagnoza postawiona.
Nie wiemy co jest przyczyną tego i szukamy
Badanie genetyczne,metaboliczne (czekamy w wyniki )
Rezonans głowy wyszla torbiel która się powiększa 17 lipca mamy wizyte u neurochirurga kwalifikacje do operacji i usunięcie.
Psychiatra
Psycholog
Logopeda
Neurolog
Neurochirurg
Okulista
Audiolg
Genetyk
Czasem rzygam tym wszystkim
Dlatego w tej kwestii akurat zupełnie na to nie zwracam uwagi, bo u większości kobiet te mdlosci są dużo później, ja sama mam mdlosci dużo częściej ostatnie czasy, ale w ciąży to przeważnie 5-6 tydzień u mnie.U mnie dziś 8dpo więc już organizm zaczyna mnie robić w uja i po eleganckim śniadaniu, 3 herbatkach i kawce mój żołądek wymyślił, że to czas na mdłości
Kocham, normalnie kocham jak w PMSie to jest jedno wielkie trollowanie organizmu.
Dlatego w tej kwestii akurat zupełnie na to nie zwracam uwagi, bo u większości kobiet te mdlosci są dużo później, ja sama mam mdlosci dużo częściej ostatnie czasy, ale w ciąży to przeważnie 5-6 tydzień u mnie.