Ja mam 36 lat, mąż 41. Glowa do góry! Dacie radęHej... Mam 37 lat i II kreski na teście ciążowy po spóźnionym okresie 10 dni. Mój partner się nie cieszy bo jest jeszcze starszyheh w pn mam lekarza ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 36 lat, mąż 41. Glowa do góry! Dacie radęHej... Mam 37 lat i II kreski na teście ciążowy po spóźnionym okresie 10 dni. Mój partner się nie cieszy bo jest jeszcze starszyheh w pn mam lekarza ...
Ale on ma 46Ja mam 36 lat, mąż 41. Glowa do góry! Dacie radę![]()
Hej. Zaliczyłam pobite gary i dodałam wpis na majowych kreskach bez zapisania się, zostałam skierowana do was. Więc chyba pora się dołączyć.)
Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …
Jak to nie dotyczy ciąża haha Okres jest, sex jest to i ciąża może byćHej dziewczyny. U mnie z kalendarzyka wychodzi 5,4tc. W pn robiłam wieczorem test. Okres się spóźniał ale myślałam że mnie nie dotyczy już ciąża. Mam 37 lat, jestem po rozwodzie i mam 2 dzieci (16 i 14 lat)mój partner jest 8 lat starszy. Trochę się załamał
ja też się boje by aby będzie zdrowe... czuje się jak balon z zawrotami głowy i dziwnym posmakiem w ustach - tak jak by wszytko było spleśniałe
zapomnialam.nuz jak to jest
w poniedziałek idę do lekarza ...
Jak to nie dotyczy ciąża haha Okres jest, sex jest to i ciąża może być
Ja też mam 37 lat i jestem w pierwszej ciąży. Absolutnie nie czuję się na to za "stara".
Też mnie męczy ten posmak, dziś na szczęście mniej i czuję że żyje
7t4d Ja miałam jednocześnie i ten posmak i mdłości całymi dniami. Nic nie smakowało. Już mi się wydawało że może lepiej byłoby zwymiotować to może by trochę ulżyło. Strasznie nieprzyjemne.. Kłucia i ciągnięcia miałam cały czas, najczęściej macicy ale zdarzały się też jajniki. Wszystko jest normalneGratulujęA który tydzień ? Mi ten posmak też przechodzi ale na młodości ... Cały dzień tyle że takie do wytrzymania. Mam też jakieś dziwne kłucia w podbrzuszu z prawej strony jak dłużej postoje. Już nie pamiętam czy to normalne. I czuje się mocno napompowana, wzdęta.
Ja myjęDziewczyny a czy sprzątacie np. łazienkę chemią?kupiłam sobie niby jakieś środki naturalne do czyszczenia, ale jakoś i tak się trochę boje, jakiś dziwnych rzeczy się naczytałam… mogłabym zlecić to chłopu, nawet sam chętnie się deklaruje, ale no znam to jego „mycie” i zdecydowanie wolałabym robić to sama
![]()