reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Odnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna? 🤔
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe. 🤣 Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja. 🥸
Kur... kto to widział takie zabawy. 😅
Ja widzę jakiś cień na facelle 🤞🏼❤️ kurczę,szkoda ,że nie masz narazie możliwości zbadać bety. No nic - uzbrajamy się w cierpliwość 💐🍀
1000009349.gif

reklama
Dziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi. 😅😅😅
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom. :(
Trzymam mocno kciuki, żebyś nie musiała staremu denek od szklanki kupować 🤣♥️🤞

Można chyba z tego co słyszałam zrobić w znieczuleniu ale mi nikt nie proponował a i ja nie pytałam bo myślałam że to nie jest takie straszne ale się zdziwiłam
Ja mialam w znieczuleniu… I jak czytam Wasze posty to nie wiedzialam, wtedy, ze mozna inaczej. Po prostu sie umowilam, bedzie kosztowalo to tyle, to tyle i o, zapraszamy danego dnia.

Ja jemu to chyba leki na uspokojenie muszę kupić.
Tak zapier.. oglądać te testy, że jakby mógł to by mi kopa w dupe zasadził byle się dopchać. 🤣
MOGĘ, MOGĘ? PUŚĆ MNIE. JA TEŻ CHCĘ ZOBACZYĆ. 🗣
Stary się podnieca, co się dziwisz 🤣🤣
U mnie też pierwszy testy stary widział 🤣🤣

Weź mu zaparz meliske i ok 😁

reklama
Ja jemu to chyba leki na uspokojenie muszę kupić.
Tak zapier.. oglądać te testy, że jakby mógł to by mi kopa w dupe zasadził byle się dopchać. 🤣
MOGĘ, MOGĘ? PUŚĆ MNIE. JA TEŻ CHCĘ ZOBACZYĆ. 🗣
Ale to fajnie czytać, widać, że mu zależy. 🥰
Też widzę na facelle także wiesz co masz robić, nie pij za dużo i wieczorem teścik 😏

Do góry