Hahaha nie nie, ja napiszę od razu, nawet podczas sikania dam znaćNo tak i znowu będzie hujoduch i pecherz pusty i brak odpowiedzitelenowela babyboom, każdy ranek od 6. Sezon czerwiec
![]()

Jedno się zgadza, będzie chujoduch albo biel vizira

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha nie nie, ja napiszę od razu, nawet podczas sikania dam znaćNo tak i znowu będzie hujoduch i pecherz pusty i brak odpowiedzitelenowela babyboom, każdy ranek od 6. Sezon czerwiec
![]()
No cóż a komu wyszła różowa druga kreska...ciąża urojona...
Wspaniale!Gratulacje! Jaki masz dalszy plan działania - chcesz jeszcze powtarzać czy będziesz już spokojnie czekać do wizyty?
![]()
Chyba przed wizytą zobaczę jaki wynik.![]()
A na wizytę już jesteś zapisana?![]()
Osobno, euthyrox rano na czczo.Dziewczyny mam przepisany tardyferon
Brać go rano na przed posiłkiem?
Biorę już euthyrox 50.
Te dwa leki można brać razem .
Zgłupiałam dosłownie
Kreskowe ciocie chętnie poczytają, pisz śmiałoLaski, do jutra mogę odetchnąć
Beta 13796,10
prog 31,17
poprzednio jak badałam miałam 42, więc trochę spadł, ale myślę, że to nie jest alarmujący wynik. TSH mi trochę skoczyło, bo jest 1.903, no i glukoza ledwo w normie, bo 90, a norma niby od 77 do 99. Ale to nic! Boże jak ja bym chciała, żeby jutro było coś widać na tym USG, to będzie 5+6. Przepraszam, że tak się tu dzielę z Wami tym wszystkim, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe - ja po prostu czuję silną przynależność do naszej kreskowej ekipy.![]()