Dolores94
Fanka BB :)
Jesteśmy w tej samej sytuacjiJa to bym już poszła znowu spać najchętniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy w tej samej sytuacjiJa to bym już poszła znowu spać najchętniej![]()
Obstawiam zatoki, u niego to zmora. Ale cieszę się że to nie ten typ chlopa co ma 37 stopni i umiera.A znowu z drugiej strony to ten typ że bedzie ledwo na nogach stał a do pracy i tak pójdzie
![]()
To mój mechanik, więc praca bardzo fizyczna. Nawet nie chce słyszeć o l4O, identycznie jak mój chociaż pracuje z domu ale nawet jak ma gorączkę to l4 nie weźmie tylko siedzi i tyra![]()
Myślicie że ile razy mogę wyżydzić w luxmedzie betę i proga? W kwietniu i maju pisałam na czacie że jestem w ciążyczy próbować też w czerwcu?
Obstawiam zatoki, u niego to zmora. Ale cieszę się że to nie ten typ chlopa co ma 37 stopni i umiera.A znowu z drugiej strony to ten typ że bedzie ledwo na nogach stał a do pracy i tak pójdzie
![]()
OooWIDZĘ NA DWÓCH! Widzę!
To mój jest i tym i tym, w domu to umiera przy 37,2 st,na jak ma 39,5 st to i tak i tak pójdzie do pracy i nie weźmie L4Obstawiam zatoki, u niego to zmora. Ale cieszę się że to nie ten typ chlopa co ma 37 stopni i umiera.A znowu z drugiej strony to ten typ że bedzie ledwo na nogach stał a do pracy i tak pójdzie
![]()
My dopiero robimy kolację, potem kąpiel i do spaniaJesteśmy w tej samej sytuacjizaraz dziecko do kompania i kończyny ten dzień
![]()
Tylko moje dziecko nie jest dzisiaj do współpracy ze spaniemMy dopiero robimy kolację, potem kąpiel i do spania![]()
Ja raz miałam zatoki, ale do tego stopnia że dosłownie mnie położyło.Ja też jestem tym typem.
W tym roku byłam pierwszy raz w życiu na El Quattro, bo również padły mi tak zatoki do tego stopnia, że lekarz mi wpierdzielił leżące i to na tydzień.![]()
Te chłopy to są bardziej uparte istoty niż my kobietyOoo
To mój jest i tym i tym, w domu to umiera przy 37,2 st,na jak ma 39,5 st to i tak i tak pójdzie do pracy i nie weźmie L4![]()