reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Myślicie że ile razy mogę wyżydzić w luxmedzie betę i proga? W kwietniu i maju pisałam na czacie że jestem w ciąży 🤣 czy próbować też w czerwcu?

O to nieźle Ci się udało, ja w styczniu pierwszy raz chciałam skierowanie z Luxmedu to mi napisała położna na czacie, że raz w roku mogę bez skierowania i wystawiła mi skierowanie na USG i na prowadzenie ciąży 🤦🤦
Nie wiedziała tylko, że ja już z 3 czy 4 raz chce sprawdzić przyrost i ten jeden raz w roku już mam dawno wykorzystany 🙈

Obstawiam zatoki, u niego to zmora. Ale cieszę się że to nie ten typ chlopa co ma 37 stopni i umiera. 😂 A znowu z drugiej strony to ten typ że bedzie ledwo na nogach stał a do pracy i tak pójdzie 😩

Ja też jestem tym typem. 😏
W tym roku byłam pierwszy raz w życiu na El Quattro, bo również padły mi tak zatoki do tego stopnia, że lekarz mi wpierdzielił leżące i to na tydzień. 💀

reklama
Do góry