reklama
cudowne wiesci na poczatek tygodnia!Jestem po usg. Jest zarodek CRL 4,7mm i FHr 132![]()

LiliankaKornelka
Fanka BB :)
LiliankaKornelka
Dołączam do mdłości dzisiaj. Wracam do domu dzisiaj i nie wiem o co chodzi ale przez cały wyjazd te mdłości były lekkie.. a dzisiaj się obudzialam i maskara. Na biegu sniadanie bo juz graniczyłam z biegiem do toealty 

ja dzisiaj wjechalam w 8+0 i mdlosci mam juz ponad tydzien, nie wymiotuje ale mdli czasem mocniej czasem mniej, ciekawe czy sie jeszcze cos rozkreci czy tak zostanie
w ciazy z synkiem tez nie wymiotywałam zobaczymy ogolnie to sie czuje jakby przejechal mnie czolg
macie juz jakies przeczycie o plci? ja jeszcze nic
a wszyscy juz mnie pytaja czy cos czuje 

od razu bedzie konkret widacUffff.
Umówiłam się na wizytę, udało mi się wcisnąć ale dopiero na aż 18 lipca.
Takiego oblężenia się nie spodziewałam.![]()

kami1094
Który to będzie tydzień i dzień? :-) Wytrzymasz aż tyle?ja dzisiaj wjechalam w 8+0 i mdlosci mam juz ponad tydzien, nie wymiotuje ale mdli czasem mocniej czasem mniej, ciekawe czy sie jeszcze cos rozkreci czy tak zostaniew ciazy z synkiem tez nie wymiotywałam zobaczymy ogolnie to sie czuje jakby przejechal mnie czolg
![]()
loumarie
Który to będzie tydzień i dzień? :-) Wytrzymasz aż tyle?![]()
Ósmy.

Według kalkulatorów OM 8+0.
Według mojej pokręconej owu to już powinien być 8+ ... 4

reklama
kami1094
Ja mam od początku jakieś przeświadczenie, że chłopak.ja dzisiaj wjechalam w 8+0 i mdlosci mam juz ponad tydzien, nie wymiotuje ale mdli czasem mocniej czasem mniej, ciekawe czy sie jeszcze cos rozkreci czy tak zostaniew ciazy z synkiem tez nie wymiotywałam zobaczymy ogolnie to sie czuje jakby przejechal mnie czolg
![]()

Jeśli chodzi o moje objawy (dzisiaj 6+3) to odczuwam tylko delikatne sporadyczne ciągnięcia w podbrzuszu/pachwinach i jestem senna + lekko tkliwe piersi, ale bez tragedii.
Stresuję się tym czekaniem do piątku. Mam nadzieję, że jest wszystko okej i Kropek rośnie.