reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Zbliża się końcówka miesiąca, miałyśmy powoli zastanawiać się nad stworzeniem wątku prywatnego. Czy mamy już dwie chętne do moderowania? Zamykamy wątek z dniem 1 lipca? Co wy na to? :)

P.S - jeśli któraś czyta zza krzaka to polecam się ujawnić teraz, bo potem będzie problem z dodawaniem spóźnialskich :)
Myślę, że to dobry pomysł... raczej już wszystkie mamy wizyty serduszkowe, więc możemy "się zamknąć" 😂

reklama
Zbliża się końcówka miesiąca, miałyśmy powoli zastanawiać się nad stworzeniem wątku prywatnego. Czy mamy już dwie chętne do moderowania? Zamykamy wątek z dniem 1 lipca? Co wy na to? :)

P.S - jeśli któraś czyta zza krzaka to polecam się ujawnić teraz, bo potem będzie problem z dodawaniem spóźnialskich :)
To ja się muszę ujawnić ;) Nie odzywałam się, bo cały czas się boję zapeszy. U mnie 10t5d :)

reklama
Byłam sobie na wizycie, wszystko w porządku, dzidzia juz ma 4.5 cm :)
Dziwnie sie chodzi do dwóch lekarzy na raz, dwie karty, dwa skierowania na prenatalne 😅
Kurczę i Ci lekarze nic o sobie nie wiedzą? Bo ja też mam rozkminę, za tydzień mam wizytę u lekarki, która pracuje w szpitalu gdzie chciałabym rodzić, a 18 lipca mam prywatnie u lekarza poleconego przez moją lekarę.
I tak zastanawiam się czy iść za tydzień, ale stwierdziłam że może pójdę choć sprawdzić jak wygląda u niej wizyta i później zdecyduję 🤔

Do góry