reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ogólnie dostałam się do pierwszego lepszego lekarza. Ciąża 6 tyg. 5,7 mm Mam przyjść za 2 tyg. Serduszko bije. Powiedział że mam jeść warzywa i owoce a nie brać tabletk bo są rakotwórcze ... Masakra ci lekarze teraz. Co jeden lepszy.
A ciąża młodsza niż wychodzi z OM ?

reklama
Bardzo mnie ciesza dzisiejsza wizyty @Ann2907 , @Marta04 🥰
@nagi🥀 czyli bylo dokladnie tak jak pisałyśmy, ciaza młodsza, cieszę sie ! I na prawde nie martw sie wiekiem, sporo tu nas w tych okolicach:)

@Boo86 witamy i zapraszamy, mam nadzieje ze stworzymy tu przytualne miejsce gdzie mozna o wszystkim pogadać i o wszystko zapytac 🤗

@Motylkowa! Dokladnie, trzeba powoli zamykać watek zebysmy mogły troche o prywacie pogadac, mam liste, wywołałam juz troche dziewczyn, ale niestety nie śledzą nas chyba
W tym tygodniu jest duzo wizyt, zaczynaja sie juz prenatalne, takze szukamy moderatorek :) czy ktoś chetny? Ja mam ta liste nas, badan etc i moge wspierać w tym któras z Was ale jako ze bede pewnie pracowac długo to moge wszystkiego nie ogarnąć..

Ogólnie dostałam się do pierwszego lepszego lekarza. Ciąża 6 tyg. 5,7 mm Mam przyjść za 2 tyg. Serduszko bije. Powiedział że mam jeść warzywa i owoce a nie brać tabletk bo są rakotwórcze ... Masakra ci lekarze teraz. Co jeden lepszy.
Czyli termin porodu w lutym, a nie styczniu? :)

Miałam dzisiaj badania prenatalne. Do tej pory sie trzęsę. Wszystko dobrze- lekarz mówi, że to zdrowa dziewczynka 😉 na 100% potwierdzi na kolejnych prenatalnych ale tak zakłada... czas pokaże- najważniejsze, że wszystko ok.
Ale cudownie, gratuluję 😍
Dziewczyny na jakim my już jesteśmy etapie, że zaczynamy badania prenatalne 😁 dopiero testy ciążowe, przyrosty bety, a tu już USG pierwszego trymestru 😳

Miałam dzisiaj badania prenatalne. Do tej pory sie trzęsę. Wszystko dobrze- lekarz mówi, że to zdrowa dziewczynka 😉 na 100% potwierdzi na kolejnych prenatalnych ale tak zakłada... czas pokaże- najważniejsze, że wszystko ok.
Aaa cudownie 🤩 czy oprócz usg lekarz zadawał jakieś pytania/ przeprowadzał wywiad? :)

reklama
Do góry