93kora
Fanka BB :)
Robiłaś jego drożność tak?Współczuję bardzo, ja też działam tylko z jednym (drugi niedrożny, zapchany na amen)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś jego drożność tak?Współczuję bardzo, ja też działam tylko z jednym (drugi niedrożny, zapchany na amen)
Ja też doradzam pinka strumieniowegoch*jocień dobre12dpo w piątek powinnam dostać @
Tak, mój gin stwierdził że trzeba skoro tak długo się nie udawałoRobiłaś jego drożność tak?
To chyba muszę lecieć do RossmannaJa też doradzam pinka strumieniowego![]()
A nie czekaj, pytasz czy go przepchali? To nie, tylko miałam sprawdzana drożnośćRobiłaś jego drożność tak?
To masz to za sobą. Z drugiej strony nie boisz się ,że mogłaby Ci się zatrzymać ciążą na jajowodzie ?Tak, mój gin stwierdził że trzeba skoro tak długo się nie udawało
To ja bym przepchała na Twoim miejscu.A nie czekaj, pytasz czy go przepchali? To nie, tylko miałam sprawdzana drożność
Szczerze to nie pomyślałam o tym...To masz to za sobą. Z drugiej strony nie boisz się ,że mogłaby Ci się zatrzymać ciążą na jajowodzie ?