reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Nie mam aż takiego zaufania (jeszcze) do swojej lekarki, nic nie mówiła żeby coś było nie tak u mnie, ale jakby zobaczyła to by powiedziała nie? A nie w stylu „dobra nie będę jej mówić żeby nie denerwować bo się wchłonie”?
Dziś na 18:20 idę na prenatalne (oczywiście wyników z krwi nie mam i coś czuję że nie będę mieć więc jestem obesrana - lekarka była pewna że będą do 18 no ale trudno, nie moja wina).
Na pewno! Ale na tym etapie no to faktycznie nic złego.
Do 18 jest jeszcze chwila czasu, może zdążą. Koniecznie daj znać po prenatalnych, zazdroszczę, że to już będziesz miała za soba ♥️

reklama
Na pewno! Ale na tym etapie no to faktycznie nic złego.
Do 18 jest jeszcze chwila czasu, może zdążą. Koniecznie daj znać po prenatalnych, zazdroszczę, że to już będziesz miała za soba ♥️
Dam znać, teraz te forum to jak mój drugi dom 😆 ale stresuję się jak nie wiem, mam trochę tych poronionych ciąż za sobą i chyba stres będzie ze mną do końca.
Znam już NT i NB - tu wszystko jest w normie, ale wiadomo że to żaden wyznacznik. Idę coś wszamać z tego wszystkiego

Dam znać, teraz te forum to jak mój drugi dom 😆 ale stresuję się jak nie wiem, mam trochę tych poronionych ciąż za sobą i chyba stres będzie ze mną do końca.
Znam już NT i NB - tu wszystko jest w normie, ale wiadomo że to żaden wyznacznik. Idę coś wszamać z tego wszystkiego
Domyślam się… to moja pierwsza ciąża, więc mogę się domyślać tylko jak to jest 🙄

Idź zjedz! Ja standardowo się w nagrodę zabrałam do maka po wizycie, polecam nową poziomkową iced latte 🤤🤤🤤🤤

A co do forum- mój mąż dzisiaj od razu po wizycie mówi NAPISZ DZIEWCZYNOM NA FORUM! 🤣 sam dzisiaj stwierdził, że super że mam tu tyle wsparcia i nie jest to takie typowe mamusiowe forum z memów, gdzie jest się tylko linczowanym na każdym kroku XD

Kurczę u mnie termin na 28.01 i już Wam zazdroszczę, że jesteście przede mną :D chciałabym już prenatalne a tu cholerka kropek na ostatniej (pierwszej) wizycie nawet 1 cm nie miał :D jutro lekarz, oby wszystko było dobrze.
Jakie badania miałyście zlecone przez lekarza? Orientujecie się, ile takie badania są ważne?

Domyślam się… to moja pierwsza ciąża, więc mogę się domyślać tylko jak to jest 🙄

Idź zjedz! Ja standardowo się w nagrodę zabrałam do maka po wizycie, polecam nową poziomkową iced latte 🤤🤤🤤🤤

A co do forum- mój mąż dzisiaj od razu po wizycie mówi NAPISZ DZIEWCZYNOM NA FORUM! 🤣 sam dzisiaj stwierdził, że super że mam tu tyle wsparcia i nie jest to takie typowe mamusiowe forum z memów, gdzie jest się tylko linczowanym na każdym kroku XD
Mój też tylko pyta co u moich koleżanek z Internetu xd
A co do kawy - jak była bananowa to specjalnie do domu kupiłam syrop bananowy z monina i robiłam sobie kawę +inka karmelowa +dużo mleka i właśnie kapkę syropu bananowego. I przy okazji wtedy kupiłam też syrop poziomkowy do rozrabiania z wodą też z monina XD jak dziś zobaczyłam że jest taka nowość w Maczku to mało się nie posikałam z radości 🤣 więc najpierw test kawy z maka a potem będę sama robić. Dokupię tylko bitą śmietanę 🫣

Mój też tylko pyta co u moich koleżanek z Internetu xd
A co do kawy - jak była bananowa to specjalnie do domu kupiłam syrop bananowy z monina i robiłam sobie kawę +inka karmelowa +dużo mleka i właśnie kapkę syropu bananowego. I przy okazji wtedy kupiłam też syrop poziomkowy do rozrabiania z wodą też z monina XD jak dziś zobaczyłam że jest taka nowość w Maczku to mało się nie posikałam z radości 🤣 więc najpierw test kawy z maka a potem będę sama robić. Dokupię tylko bitą śmietanę 🫣
Omg bananowa musi być mega ♥️ coś czuję, że też muszę kupić i to będzie moja nowa obsesja

Boże ale zazdro, naprawdę cieszcie się tym pysznym jedzonkiem i smakowymi kawami, bo ja z czujnikiem chodzę i jak zjem z 15 czereśni to cukier zbliża się do górnej granicy o i tyle z robienia sobie przyjemności 😜 jedyna korzyść z tego, to że dużo nie przytyję, bo waga póki co stoi w miejscu.

Boże ale zazdro, naprawdę cieszcie się tym pysznym jedzonkiem i smakowymi kawami, bo ja z czujnikiem chodzę i jak zjem z 15 czereśni to cukier zbliża się do górnej granicy o i tyle z robienia sobie przyjemności 😜 jedyna korzyść z tego, to że dużo nie przytyję, bo waga póki co stoi w miejscu.
O kurczę sory że robimy smaka.. na maka 🤣

reklama
Do góry