reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Zrezygnowałam z tej wizyty, mam pakiet w luxmedzie i chciałabym tam dalej robić badania bez płacenia ale przemyślałam i pójdę dopiero po kolejnej prywatnej wizycie 😀 generalnie nie mam zaufania do ginekologów z luxmedu i ich sprzętu 🙃

Dziękuję 💐 fajnie nie być z tym wszystkim samej. Na razie nikomu nie mowimy, a mój narzeczony czasem panikuje bardziej niż ja 😅😅
A to mój mąż odwrotnie, uważa że ja totalnie przesadzam i mam paranoję. :D
Ja wierzę, że będzie dobrze 🩷- fajnie, że już widziałaś serduszko - u mnie 5+6 zarodek jeszcze był za mały (1,5mm). Też się bardzo stresuję kolejną wizytą, żeby wszystko było okej. :)

Dziś do południa porządnie mnie zemdliło, ale teraz się rozmarzylam i już mi lepiej. Mnie ciągnie do fastfoodów. 🫣 Wczoraj za mną chodziło KFC, a dziś dostałam takiego maila... No jeśli to nie jest przeznaczenie, to ja nie wiem... 😂

Załączniki

• 111019fa-2912-453a-8633-dbb1c9d63f60.jpeg
    111019fa-2912-453a-8633-dbb1c9d63f60.jpeg
    42,9 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Ej wy wszystkie takie zachcianki macie? Ja jedyna która zamiast zachcianek ma mdłości na samą myśl o jedzeniu?

Lekarka kazała mi brać leki na nudności, bo powiedziała że nie może być tak że nie jem i nie pije. Ale że biorę już tone leków to staram się od wczoraj wciskać w siebie na siłę bez leków, zobaczymy jak pójdzie...

reklama
Ej wy wszystkie takie zachcianki macie? Ja jedyna która zamiast zachcianek ma mdłości na samą myśl o jedzeniu?

Lekarka kazała mi brać leki na nudności, bo powiedziała że nie może być tak że nie jem i nie pije. Ale że biorę już tone leków to staram się od wczoraj wciskać w siebie na siłę bez leków, zobaczymy jak pójdzie...
Dlaczego nie chcesz, spróbować tych leków na nudności? Ja przed wczoraj zażyłam pierwszy raz na noc i wczoraj było pięknie, tyle że strasznie senna jestem po nich. Wczoraj na noc spróbowałam zmniejszyć dawkę do jednej, bo myślałam że wypośrodkuję senność i nudności ale jednak wrócę do 2 tabsów.
Picie w ciąży jest bardzo ważne mi dr kazała pić w taką pogodę jak mamy nawet 3l wody nawet jeśli miałoby to oznaczać bieganie w nocy do WC. Jednak picie wody i jedzenie jest ważne dla ciąży, bo dostarcza składniki odżywcze.

Ostatnia edycja:
Do góry