white_lotus
Fanka BB :)
To pomogly

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pomogly
jeden Rabin powie tak, a inny powie nieTo pomogly![]()
Nie chce dobijac ale dla mnie tez byly o kant dupy potłucjeden Rabin powie tak, a inny powie nie![]()
Luuuuz zamówiłam inneNie chce dobijac ale dla mnie tez byly o kant dupy potłuc![]()
O to super wakacjeMy również kochamy Polskie morze.
Naszym rytuałem letnim jest już od kilku lat Krynica Morska.
W tym roku jedziemy na dłuuuuuuugoale też jadą z Nami moich 2 braci i siostra z mężem i córką
. Później dojadą do Nas moja siostra z chłopakiem i kolejny brat mój . Także naszykowały się wakacje z rodzinką
i doczekać się nie mogę. Kiedyś pozabijałabym ich na wakacjach jak jeździliśmy a teraz każdy dorosły inaczej
Mam nadzieję ,że ceny Nas tam nie zabiją xD bo w Polsacie mówili ,że 8 pierogów 40 złotych teraz kosztuje tam.
Dobrze ,że budżet mamy ale takich pierogów nie mam zamiaru jeść![]()
Ciekawe czy w lipcu owulka też mam się zgraćNo właśnie dosłownie szok, jesteśmy zgrane w tych naszych cyklach![]()
Mi wychodzi wstępnie kolejny okres na 25.07 a nad morze wyjeżdżamy 26.07 w nocy, także będę testować jeszcze przed wyjazdem i będę wiedziała czy na wyjazd będę w ciąży ( ominą mnie chociaż mdłości,bo będzie za wcześnieU mnie też wszystko wskazuje na to, że nic z tego nie wyszło i myślę że skoczę na ławkę odpocząć
Cykle mam 28-30 dniowe, większych odchyleń nie mam, więc owulacja zazwyczaj między 14 a 16 dniem cyklu u mnie występujeCiekawe czy w lipcu owulka też mam się zgraća masz cykle regularne ? W jakim DC masz przeważnie owulację ? Ja niestety nie, bo 28-33 dni. Owulacja raz wypada w 15-16 DC a raz w 19-20
![]()
Oczywiście, że przereklamowane. My co roku jeździmy nad morze i ceny są takie same jak w restauracjach w kazdym mieście.Byłam na majówkę, ale w sarbinowie. Za obiad z rybą ale tak zajebistej jeszcze nigdy nie jadłam zapłaciłam 49 zł. W gratisie dostałam piekny widok na morze. Wydaje mi się że to straszenie cenami jest co roku przereklamowane. Dużo jeździmy i na prawdę można zjeść dobrze w i rozsądnych pieniądzach.