reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA SŁODKIEGO :-)

u nas noc taka sobie tzn mały nawet spokojnie spał ale ja obudzilam sie o 1 i do 4 zasnac nie moglam nie wiem dlaczego :-( pogoda taka sobie , pochmurno ale ciepło ...

dziewczyny wy to macie manie :-)
buciki piekne, albi a twoj syn jejku jaki on jest piekny gdybym byla te 21 lat mlodsza :-) a te przedostatnie zdjecie oj bajeranckie jest.

reklama
a zapomnialam wam powiedziec, wczoraj bylam na chwile u kumpeli i ona ma juz chodzik rozlozony, wlozylam malego na chwile tam i pieknie stac a jak mu sie znudzilo to usiadl i tak spowrotem, czemu on sam nie siedzi skoro stac stoi i u kogos siedzi a sam nie chce....

Aga nie wiem czy my sie dobrze rozumiemy. Dawid sam siedzi ale sam nie siada. Jak go posadzisz to pieknie sztywno siedzi a do siadana sam sie probuje podnosic ale narazie to mu nie wychodzi.
Zreszta one maja na to jeszce czas, jak bedzie miał ponad 7 miesiecy i nie bedzie SAM SIEDZIAŁ to sie wybierz do ortopedy. Teraz daj mu swiety spokoj.

witam mamuśki :-) Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!
ja też ostatnio włóżyłam Majkę do chodzika u znajomych, ale zaczęła płakać-chyba jej się nie spodobało.
dziewczyny poradzcie mi proszę co robić-chyba zanika mi pokarm, ale tylko w lewej piersi. mała od urodzenia wolała prawą a ostatnio jak nie ma apetytu to już w ogóle nie mogę jej zmusić żeby jadła z lewej, bo jest płacz (mleczko w niej było bo spradzałam). no i dziś tak zaglądam sobie w dekold a tam lewa pierś malutka taka się zrobiła i bardzo malutko w niej mleka(nawet laktatorem ciężko coś odciągnąć). boję się że stracę pokarm :-(

reklama
:-D widze że nie tylko ja lubie kupować ciuszki :-) moja wiki ma ich tyle że niektórych nawet nie założy ani razu- ale jak tu się oprzeć takim małym ślicznym ciuszkom:-) my już robimy zapasy i mamy je na dwa lata hi hi..

a! czy wasze maluchy też tak mało śpią???
moja wiki śpi w poludnie ok 2godzinki i o 16stej ma drzemke na pół godziny albo nawet niekiedy nie śpi, kąpiemy ją po 20stej, do 22giej już śpi i wstajemy razem z mężem do pracy tak o 7 lub 7,30

Do góry