Motylkowa!
Fanka BB :)
@sugarcane na pewno!Dziewczyny, czy któraś jest chętna, żeby być moderatorem w prywatnym wątku? Fajnie byłoby już zrobić zamkniętą grupę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@sugarcane na pewno!Dziewczyny, czy któraś jest chętna, żeby być moderatorem w prywatnym wątku? Fajnie byłoby już zrobić zamkniętą grupę
Ja? Nieeee, ja pracuję, później dziecko i później padam na twarz@sugarcane na pewno!a Ty nie chcesz właśnie?
Bardzo mi przykro. Nawet nie mam słów by wyrazić smutek. Kochana dużo siły. Mam nadzieję że słońce wyjdzie do Ciebie szybko.Niestety muszę się z Wami pożegnać. Ciąża obumarła. Zatrzymała się chwilę po tym jak zaczęło bić serce. Jutro jadę do szpitala, mam nadzieję że skończy się tylko na tabletkach poronnych.
Bardzo mi przykro, to już drugie poronienie w tym roku i nie wiem co dalej.
Na razie muszę przeżyć swoją żałobę.
Życzę Wam z całego serca żebyście Wy i Wasze maleństwa były zdrowe i szczęśliwe.
Ja miałam mały krwiak 20x11mm i był nad ujściem tydzień się oczyszczał a plamienie mam do dziś mi pani doktor powiedziała że nawet do 18 tyg może się oczyszczać oszczędny tryb życia i zero seksu progesteron muszę brać 3 razy dziennieHej gratki ze juz krwiaka brak .
U mnie krwiak dalej 4 cm w 13 tygodniu ciąży. Długo wchłaniał Ci się krwiak ? Ile cm miał? Jakieś specjalne zalecenia od lekarza leki może jakieś?
OkJa? Nieeee, ja pracuję, później dziecko i później padam na twarz![]()
Ja też nie mam doświadczenia w moderowaniu niestetyOkkurczę no to która chętna? Ja odpadam bo pracuję często do wieczora i nie mam doświadczenia w moderowaniu
![]()
Tam się właściwie nic nie robi, trzeba wysłać listę nicków i ewentualnie od czasu do czasu napisać do aniaslu, żeby usunęła nieaktywne dziewczynyJa też nie mam doświadczenia w moderowaniu niestety
ja mogę ale jako ta druga ;-) właśnie też martwie się o to czy ogarne, ale może można zmienić później tez osobę jak ktoś będzie widział że ma więcej czasu?@sugarcane na pewno!a Ty nie chcesz właśnie?