marietta2112
Fanka BB :)
U mnie 8dpo i biel wizira... spodziewałam się w sumie, ale jakaś mini nadzieja się tuliła. Objawów brak, więc czekamy na okres około 5-6.07 pewnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to nie jest już powoli czas żeby zakładać wątek lipcowych kresek?![]()
Czekam bo ja juz 4dpo i zaraz wskakuje na testyTak tak zaraz się za to wezmę![]()
8dpo to jeszcze bardzo dużo czasu, raczej mało kto w tym dniu ma duszka.U mnie 8dpo i biel wizira... spodziewałam się w sumie, ale jakaś mini nadzieja się tuliła. Objawów brak, więc czekamy na okres około 5-6.07 pewnie.
Zobacz załącznik 1710178
U mnie identycznie. W 7dc kreska taka, że prawie pik a za chwilę jasne testy i dopiero dzisiaj czyli w 17dc zaczęła znowu ciemnieć, więc może się w końcu doczekamDzien dobry dziewczyny, u mnie 11dc ledwo widoczna kreska na LH, nie wiem nadal co to było wtedy ,w 5dniu, że tak ładnie się wybarwila, bo teraz kolokwialnie mówiąc: bida z nędza ...
Czekam za dzień /dwa powinna się ładnie zacząć wybarwiać. Chyba, że cykl mnie zrobił w jajeczko..
To wpisuj mnie od razu na 4 lipcaTak tak zaraz się za to wezmę![]()