reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

A co mąż bierze na poprawę nasienia?dzisiaj już nie znajdę wyników jutro sprawdzę i napiszę ci jakie u mojego były,i co wtedy brał na poprawę to dobrych parę lat temu było więc nie pamiętam ale szybko mu się poprawiły wyniki,teraz badał to ma idealne
Bierze ten fertil on, kwasy omega i wit D3 4000, od ostatniego badania ruch się poprawił, odsetek żywych plemników i koncentracja też, a morfologia dalej 0%

reklama
To jest ciekawsze niż myślałam 😱😆
Kurde - ja kiedyś chodziłam z chemikiem, który pracował w labie w Polpharmie w st.gdańskim to bym pewnie wiedziała też jak przebiega takie badanie albo by miał ,gdzieś jakieś chody , znajomości ale bardzo dobrze,że tak "po cichu"mamy Eveline 😆😆
Czasem robią badanie na jednym aparacie gdzie wynik jest tylko wykryta nie wykryta. Wtedy jak aparat da wynik wykryta, puszczają na drugim aparacie- dokładniejszym.

Rajku mnie tak ciągnie prawy jajnik, mam schizy że znowu zacznę plamić jak w ostatnich cyklach. Jeszcze w tych 2 czy 3 to były plamienia, ale w tamtym miesiącu ja byłam święcie przekonana że okres dostałam tydzień przed czasem 🙄 żywa krew i skurcze miałam, tyle, że skąpę. A tu 25 dc już i zero plamień, a tak ciągnie że tylko czekam 🙃🙃

reklama

To jest jakiś nieśmieszny żart bo dalej ich nie ma. Naprawdę jestem w szoku nigdy w życiu tyle nie czekałam na wyniki 😐 już mnie głowa boli z nerwów i od tego sprawdzania 😓

@Eveline.eve czy jest jakaś szansa w ogóle, że one się jeszcze dziś pojawią? Czy ja bez sensu spędzę pół dnia i wieczoru na sprawdzaniu czegoś czego nie będzie? Bo szczerze mówiąc nie spotkałam się nigdy żeby wyniki się pojawiały o takich porach 😬😬

Do góry