reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Zaloguj się z konta incognito przez numer zamówienia i pesel, a nie przez logowanie się na konto. Ja nie miałam wyników na koncie Alab ale jak się tak zalogowałam to miałam

Ja się właśnie tak loguję, nie mam nawet konta na stronie Alabu.
Sprawdzam na dwóch stronach, na Alabu i na tej placówki współpracującej gdzie robiłam badania i na żadnej z nich nie ma jeszcze wyników 😬

reklama
Wg mnie nie...to bardzo wcześnie, jakby to było 9dpo to może...ale to moje zdanie
Okej dzięki 😁 nigdy nie robiłam bety jeszcze, a muszę skoknąć na badania tak czy siak, ale to siknę na test w sobotę.
W ogóle przeprowadziłam się 2 miesiące temu i jestem tak przywiązana do mojego ginekologa że będę do niego extra jechać 110km, nie mam jakoś przekonania tu znaleźć nikogo nowego.

O tyle się zmieniło, że teraz mam dwa razy betę w realizacji 🤦🤦

Załączniki

• 1f53a427-0b15-4ecf-8815-47f9db07f5d0.jpeg
    1f53a427-0b15-4ecf-8815-47f9db07f5d0.jpeg
    30,5 KB · Wyświetleń: 68
Mi się dzisiaj śnił pozytywny test Niezapominajki.
I tak we śnie mówię, kuuuurde, ja tu śpię a tu dwie kreski Niezapominajka wrzuciła. 🤣 @niezapominajka876

A najlepsze, że to kolejna osoba, która mi się tak śniła. Jeszcze śnił mi się ktoś kto miał postać z muminków na awatarze parę dni temu, ale nie mogę skojarzyć nicku.
Oby to był proroczy sen! 😁
Dziś byłam u ginka i zastrzyk poszedł, więc będziemy działać 🥰

reklama
Do góry