dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Muszę sobie chyba sprawić ten krem bo ja zawsze się opalam na czerwono![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę sobie chyba sprawić ten krem bo ja zawsze się opalam na czerwono![]()
Jeśli negatywny to jeszcze nic może nie wykryć,ale ja spokojnie bym wypiła bo na tym etapie i tak myślę że nie zaszkodziMy w sobotę na kajaki a potem u nas parapetówka. Nakupiłam win.. i dumam, jak zrobię test w sobotę i będzie negatywny to pić czy nie...
My w sobotę na kajaki a potem u nas parapetówka. Nakupiłam win.. i dumam, jak zrobię test w sobotę i będzie negatywny to pić czy nie...
Według mojej apki 11, ale na moje oko to 10. Nie mam monitoringu - mierzę temperaturę.Ale z Was czekoladki
A w sobotę ile będzie dpo?![]()
Zazdro u mnie dalejU mnie dziś już brązowieje, ale pierwszy raz spotkało mnie coś takiego, aby tak się spiec z krememZobacz załącznik 1710839
O to jestesmy w tym samym czasie j ajk nastroj?Według mojej apki 11, ale na moje oko to 10. Nie mam monitoringu - mierzę temperaturę.
A średnio, bo czuje że się nie udałoO to jestesmy w tym samym czasie j ajk nastroj?