reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ja dziewczyny chyba mimo wszystko zdecyduje sie na test Nifty, teraz sobie przypomniałam, że na każdych prenatalnych odczuwałam stres mimo intuicji, że bedzie dobrze, tak sie z Męzem naradzaliśmy.. wiem, ze tylko statystyka, ale ciutke dokładniejsza, wiem, ze nie da mi 100% pewnosci, ale moze troche poczuje sie lepiej, nie wiem, mam metlik w glowie.
No, ale dzieje sie to co poprzednio, prenatalne w poniedziałek, a ja pomimo poczucia, ze bedzie dobrze, przeżywam stres.
Zorientuj się bo ten test co robiłyśmy z @Usagitsukino jest lepszy a cenowo różnił się nifty 1900 a feliatest 1990.

reklama
Dziewczyny a szukacie już powoli monitora oddechu? Ja powoli się rozglądam ale nie wiem, czy lepsze są takie maty większe, czy takie przyczepiane coś do nóżki, czy może w ogóle kamera która monitoruje oddechy i ruchy?

Dziewczyny a szukacie już powoli monitora oddechu? Ja powoli się rozglądam ale nie wiem, czy lepsze są takie maty większe, czy takie przyczepiane coś do nóżki, czy może w ogóle kamera która monitoruje oddechy i ruchy?
Ja nie używałam przy pierwszym i teraz też nie będę, jeśli nie będzie wskazań

Ja mam babysense 7 pod materac i snuza Hero do pieluszki. Babysense używalam przy starszej w pierwszych tygodniach gdy spała w swoim łóżeczku które było jakieś pół metra od naszego i mimo to czasem łapał mój oddech. Później córka spała ze mną więc poszedł już całkiem w odstawkę. Oczywiście w ciąży byłam przekonana, że nie będę spać z dzieckiem ;)
Snuza niby nie jest polecana przy współspaniu ale młodsza córka miała go każdej nocy przez ponad rok i nigdy nie wykrywał mojego oddechu. Teraz na pewno będę używać Snuzy :)
Polecane są przy wcześniakach ale ja używać będę na pewno bez względu kiedy dzidziuś się urodzi.

reklama
Do góry