reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

U mnie dziś się zapowiadała piękna pogoda a właśnie zaczyna padać deszcz 😅 jajniki mi świrują raz bolą raz nie,piersi nie bolą i dziwo wcale,jutro się spodziewam małpy a jakoś dzisiaj taką mam ochotę testować...ale nie zrobię tego muszę jakoś wytrzymać dla własnego dobra jakoś jak widzę biel to mi gorzej psychicznie niż jak poprostu przyjdzie okres bez testowania

reklama
Mi się okres skończył był owiele lagodniejszy niż ten poprzedni.
Testy owulacyjne wleciały lh 0.23 ciekawe czy owulacje będę mieć znowu późno ,ostatnio wypadło o 17 dniu cyklu .
Teraz wypada w okolicach moich urodzin czyli 18 lipca.
Stara jestem 36 lat za 11 dni.

Mi się okres skończył był owiele lagodniejszy niż ten poprzedni.
Testy owulacyjne wleciały lh 0.23 ciekawe czy owulacje będę mieć znowu późno ,ostatnio wypadło o 17 dniu cyklu .
Teraz wypada w okolicach moich urodzin czyli 18 lipca.
Stara jestem 36 lat za 11 dni.
Dobry seks na urodziny to idealny prezent ;p

Byłam w piątek na progu 18.30. Dzisiaj 10dpo i już mnie kusi zatestowac. W piątek idę na betę na pewno, tylko muszę znów wyłudzić skierowanie z luxmedu. Ale może 12dpo zrobie test. Mam tylko dwa na ten cykl więc nie mogę szaleć 🤣 czuję się trochę inaczej niż zwykle, ale pewnie sobie wmawiam. Po tej drożności mam jakieś większe nadzieje, ale zobaczymy ✊🏻

Dzień dobry, boję się ze znowu fałszywy...

Załączniki

• 20250707_102645(1).jpg
    20250707_102645(1).jpg
    222,9 KB · Wyświetleń: 116
  • 20250707_102702(1).jpg
    20250707_102702(1).jpg
    239,9 KB · Wyświetleń: 119
Kurde wyjdę teraz poza regulamin, przegrzałam dziecko ma temp 38,9, przed południem było wszystko dobrze wyszliśmy jeszcze przed obiadem na 30min tj chwilę po 12 i wróciliśmy tacy rozgrzani. Od tamtej pory jest cały gorący i właśnie mu mierzyłam. oprócz chłodzenia i pojenia co można zrobić ? Czy syrop na temp ma sens ? Pierwszy raz mam taką sytuację 😔
Hej, dopiero teraz odpisuje, ale ja przy takiej temperaturze z przegrzania na słońcu zawsze daje syrop. Córka w zeszlym roku jak się przegrzała to mi gorączkowała 5 dni.

reklama
Do góry