white_lotus
Fanka BB :)
Jako osoba, ktora robila bete codziennie przez 8 dni - zgadzam sieTeż bym spróbowała pójść jutro. Żeby nie stresować się do srody

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jako osoba, ktora robila bete codziennie przez 8 dni - zgadzam sieTeż bym spróbowała pójść jutro. Żeby nie stresować się do srody
No to teraz jestem w większej rozsypce...
Oby i tutaj ta historia sie powtorzylaNo ja tak mialam.
Beta 1.4 - z tym, że ja nie robilam testów więc tam raczej nie było żadnych kresek.
Progesteron ok 8ng
Po 48h beta 30, progesteron ok 20ng
Dziś 1.5 roczny szogun
Ja wierzę, że jesteśPostanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży![]()
Trzymam kciukiPostanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży![]()
Postanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży![]()
Trzymam kciukiPostanowiłam, czekam do środy i robię powtórkę bety i proga. Nie ma sensu robic jutro bo i tak musiałabym zrobic w środę by sprawdzić prawidłowy przyrost. Oczywiście powiedziałam mężowi i tez nie wiedział co powiedzieć. Za dużo niewiadomych by sie cieszyć albo stresować. Jednocześnie jestem i nie jestem w ciąży![]()