niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Poczekaj, jutro zrob z porannego moczu. Nie takie rzeczy orgaznim kobiety potrafi wywinąć.28dc , z apki jutro powinnam mieć okres, mam takie 29-30 dniowe cykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj, jutro zrob z porannego moczu. Nie takie rzeczy orgaznim kobiety potrafi wywinąć.28dc , z apki jutro powinnam mieć okres, mam takie 29-30 dniowe cykle
Nigdy wczesniej i nigdy pozniej nie mialam takiej ochoty na makusia jak w drugiej ciazy. No az mną telepalo na mysl o czisburgerkuOpierdole mc Donalda![]()
To „cierpliwie” czekam do jutraPoczekaj, jutro zrob z porannego moczu. Nie takie rzeczy orgaznim kobiety potrafi wywinąć.
Sikam jutro z Tobą. Nie pytaj mnie co ja chcę zobaczyć 8dpo ale jak wiesz, ,,cierpliwość to najważniejsza z cnót"To „cierpliwie” czekam do jutra![]()
Wszystkie objawy ustąpiły więc sie przyjąłNigdy wczesniej i nigdy pozniej nie mialam takiej ochoty na makusia jak w drugiej ciazy. No az mną telepalo na mysl o czisburgerku![]()
Trzymam kciuki za nas obieSikam jutro z Tobą. Nie pytaj mnie co ja chcę zobaczyć 8dpo ale jak wiesz, ,,cierpliwość to najważniejsza z cnót"![]()
Ja trzymam za Ciebie, i mnie jeszcze czas na kreseczkę ale nie obraził abym się!Trzymam kciuki za nas obie![]()
Ja to samo, mogę po 8h dziennie latać po lesie, ale jeść wcale nie muszęDla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo comoja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem
![]()
A ja nie cierpię zbierać grzybówJa jestem!!! Jesieniara grzybiara 100%!
Ja jesień lubię tylko słoneczną i złotą, gdy drzewa są pomarańczowe i gdy z córką chodzimy zbierać kasztanyDla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo comoja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem
![]()