reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Dla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo co 😄 moja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem 😆😆😆
Ja to samo, mogę po 8h dziennie latać po lesie, ale jeść wcale nie muszę 😄 Ale u mnie w lasach pod domem bieda, same podgrzybki, kurki, przy dobrych wiatrach prawe się znajdzie. Oczywiście w sezonie, teraz ledwo pare kurek.

reklama
Dla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo co 😄 moja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem 😆😆😆
Ja jesień lubię tylko słoneczną i złotą, gdy drzewa są pomarańczowe i gdy z córką chodzimy zbierać kasztany 🤩 a później jeździmy do sarenek i je karmimy kasztankami 🥰 kasztany mogę szukać i zbierać, uwielbiam to 😀 ale grzyby to już nie - krzaki, pająki, kleszcze, brrr 🥴 a z grzybów lubię tylko pieczarki i boczniaki, reszty leśnych już nie 😜 chyba, że sos z kurek w jakiejś restauracji to wtedy zjem 😁

Do góry