Eveline.eve
Fanka BB :)
I zaczął mnie znowu boleć brzuch, mam 37stopni i zaczyna boleć blizna po cc. Wiec zanim stracę rozum idę spać i rano zdecyduje czy dalej grać w tej telenoweli "Ujrzeć dwie kreski"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dziwna akcja, ja miałam podobną sytuację przy biochemie, ale gin kazał mi badać betęWedług niego bete sprawdzić w następnym tygodniu z pomiarem 48h a progesteronu nie sprawdzać bo sie tego standardowo nie robi i juz mi mowi bym termin na usg zapisała pod koniec lipca początek sierpnia. Recepty nie dostalam, organizm sam ma "podźwignąć".
I mam tego stresu juz po dziurki w nosie! Rozwalilabym z 3 talerze z dziką furią!
Ojej, bardzo mi przykroRety czas tak pędzi, ledwo kiedy mam chwilę żeby was nadrabiać. Byłam dziś na wizycie u gina. W zeszłym cyklu skarżyłam się że boli mnie tak prawy jajnik cały czas - może kojarzycie. No i okazało się że mam początek endometriozy. Generalnie spodziewałam się że to jakaś torbiel czy coś ale nie tego… trochę poczułam się jakbym dostała w twarz bo znowu coś. Ehh lekki dołek załapałam ale muszę to po prostu przetrawić.
Generalnie bardzo mocno zaznaczone zastoje żylne w prawym jajniku i w macicy, widziała jakieś pola w usg, które mi pokazywała, dodatkowo duża bolesność w badaniu palpacyjnym - mam skierowanie do flebologa, zapisane suplementy i zalecenie diety przeciwzapalnej póki co. Dalsza obserwacja. Jeśli do 6 msc nie zajdę w ciążę to mamy się zgłosić do kliniki niepłodnościOjej, bardzo mi przykrodobrze, że wcześnie wykryte i będzie można działać i leczyć. A jak zobaczył, że to początek endometriozy ? W którym miejscu było coś nie tak ?
Dzień dobry, mamy jutro! U mnie biało, czekam na Twój test! Trzymam kciuki jak szalona!To „cierpliwie” czekam do jutra![]()
Ja już jestem spóźniona do pracy a tu jeszcze mleka do kawy brak. Sen: ładny, ładny. Mi się ostatnio śniło, że z takim wielkim brzuchem robiłam niespodziankę rodzicom, i przywiozłam USG wnuka.Dzień dobry
U mnie już po kawusi, zaraz idę na spacer z
Śnił mi się mój własny pozytywny test ciążowy który pokazywałam kumplowiale nie na zdjęciu w telefonie tylko na zegarku
Fajnie by było w końcu taki test zobaczyć, nie tylko we śnie
Miłego dnia Dziewczyny i kciuki za testujące![]()
Trzymamy! Wygląda to obiecująco!Dziewczyny ja nadal bez okresu, szyjka wysoko dużo białego śluzu, dziś jest 29 dzien - gdzieco 25-27 dni. Nie mam testów
Lecę zaraz na betę
Trzymajcie kciuki![]()
Wysyłamy Pedra,prędziutko!Nie dostalam progesteronu, lekarz kazał czekać. Wiecie co, pocieszam sie troche. Nie każda od razu przy becie bada progesteron, kto wie moze ktoś tak miał jak ja i nawet nie wiedział o tym. Żałuję ze nie sprawdziłam proga przy owulacji, teraz to nie wiadomo czy był niski czy tak spadł. Przykro mi ze tak brałam te wszystkie suplementy a tu taki klops. Teoretycznie jestem 3 dni przed terminem okresu, zeszłe dwa cykle miały 30 dni a teraz jestem w 27 dc. Więc, jutro kolejne pobranie kolejne odcinki telenoweli.