reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Też jestem zdecydowana na turystyczne, ale dokupię do niego normalny materacyk, bo w turystycznym jest cieniutki.
Też jestem zdecydowana na turystyczne, ale dokupię do niego normalny materacyk, bo w turystycznym jest cieniutki.
dokladnie, podobno gryczano-kokosowy jest swietny dla dzidzi
Oj miałam sporo lekturki do nadrobienia 
YOKA ja też się "troszkę" napaliłam na tę wersję limitowaną zwłaszcza, gdy zobaczyłam wózeczek "na żywo"
)) Ale ostatecznie decyzja jeszcze nie podjęta właśnie z tego powodu, że zakupu trzeba by dokonać już teraz...
Wczoraj byłam u lekarza i chciałam, by potwierdził płeć Maluszka
I owszem, nadal jest "prawdopodobnie" dziewczynka, ale przy okazji dowiedziałam się dlaczego tylko prawopodobnie. Podobno narządy płciowe wcale nie muszą się tak wcześnie wykształcać i jeśli w przypadku rozpoznania płci męskiej pomyłki raczej się nie zdarzają to w drugą stronę owszem i to do samego końca. Dopóki jąderka nie zstąpią do moszny, chłopca na USG można bardzo łatwo pomylić z dziewczynką, a zdarza się, że jąderka trafiają na swoje miejsce nawet dopiero po porodzie, jak się naciśnie na pachwinki. Oczywiście jak się Maluch urodzi to gołym okiem widać siusiaczka , który i tak rozwiewa wątpliwości
No ale mam teraz dylemat z tym kupowaniem dziewczęcych ciuszków... a tak mi się podobają Wasze wyprawki, że też mam ochotę zaszaleć :-)
YOKA ja też się "troszkę" napaliłam na tę wersję limitowaną zwłaszcza, gdy zobaczyłam wózeczek "na żywo"
Wczoraj byłam u lekarza i chciałam, by potwierdził płeć Maluszka
No ale mam teraz dylemat z tym kupowaniem dziewczęcych ciuszków... a tak mi się podobają Wasze wyprawki, że też mam ochotę zaszaleć :-)Guess, dokładnie, najlepsze materacyki to kokos-pianka-grykadokladnie, podobno gryczano-kokosowy jest swietny dla dzidzi
Co do łóżeczek turystycznych to też jakoś mnie nie przekonują. Jeśli już takie kupujecie zwróćce uwagę na ich "nośność" :-) Zwłaszcza przy tych łóżeczkach dwupoziomowych. My pozostaniemy przy łóżeczku drewnianym. Z Klupsia bardzo podoba mi się Radek VII w teaku, a z Drewexu Hipo czy jakoś tak :-) Pościel Feretti, ale chyba raczej przede wszystkim ze względu na kołderkę i poduszeczkę
justyna
Fanka BB :)
Trochę mnie załamałyście z tym dreweksem.
Ze wszystkich które oglądałam ( w przystępnych cenach) one właśnie wydały mi się najstabilniejsze.
Chyba będę musiała jeszcze raz to wszystko przemyśleć:-(.
A już myślałam, że chociaż coś wybrałam...![]()
kochana na pocieszenie dodam że znajomi mil,ei z drewexu i 2 dzieci spało a teraz trzeciemu podarowali i służy z tym że ona nie dawałą na nie tego przewijaka a ja tak, i to chyba była przyczyna tego że sie tak rozkapciło albo najzwyklej na śiwecie trafiłam na takie badziewie !!!
Mam pytanko do dziewczyn które mają już dzieci - czy i jak długo spały wasze dzieci z wami w jednym pokoju?
Liwia śpi z nami do dzis !!!
no ale pomimo że mieszkamy w domku to nie mamy 3 pokoju dla Liwii
ale z drugiej strony lubie jak ją mam obok :-) chociaz czasami to jest kłopotliwe 
reklama
nic nie jest do konca takie slodkie, nawet drewniane ;-)guess - fajnie brzmi, ale to nie jest takie słodkie,sa tez minusy.... chętnie poczytałabym na ich temat również. My mamy turystyczne łóżeczko i jest dość wadliwe jednak, do tego naprawdę niewygodny jest ten materacyk.