reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Hej dziewczyny,
Nie było mnie dłuższy czas musialam w głowie poukładać. Temat starań u nas chyba zakończony 😩 Pan mąż powiedział że ma tego dość bo to moja "fanaberia" i kończy ten temat 😭 od miesiąca zero seksow. Mijamy sie w domu 😩 wraca z pracy jak już śpię, a jak nie to ogląda telewizję aż nie pijde spać. Próby jakiejkolwiek rozmowy nie dają efektu. Jak nigdy zadzwoniłam do teściowej to mi powiedziała że ma "fochy" i wiem jaki jest... ale kiedys mu przejdzie.... Po prostu jestem bez siły, zła, załamana. Już nie faktem ciążowym tylko takim zagraniem "ciszą ". Najstraszniejsze w tym wszystkim jest to że w jego wykonaniu takie ciche dni były tylko ja tego nie widziałam lub nie chcialam widzieć😭 Jest mi tak cholernie ciężko, tym bardziej że już usłyszałam dziewczyno uciekaj bo wykończy cię psychicznie...

No jest to przemoc psychiczna to już od Ciebie zależy w jakiej relacji chcesz być

Ja mam znowu jakiś po*ebany cykl :p
Ja tak do końca nie wiem jaki, ale od wczoraj mnie coś podbrzusze pobolewa, śluz jakiś dziwny 🤯 mam nadzieję że owulacja się nie przesunęła, ale w życiu nie miałam jej w 17dc🫣 raczej obstawiam niedzielę/poniedziałek, bo też od tamtego czasu lekko piersi czuję...

Hej dziewczyny,
Nie było mnie dłuższy czas musialam w głowie poukładać. Temat starań u nas chyba zakończony 😩 Pan mąż powiedział że ma tego dość bo to moja "fanaberia" i kończy ten temat 😭 od miesiąca zero seksow. Mijamy sie w domu 😩 wraca z pracy jak już śpię, a jak nie to ogląda telewizję aż nie pijde spać. Próby jakiejkolwiek rozmowy nie dają efektu. Jak nigdy zadzwoniłam do teściowej to mi powiedziała że ma "fochy" i wiem jaki jest... ale kiedys mu przejdzie.... Po prostu jestem bez siły, zła, załamana. Już nie faktem ciążowym tylko takim zagraniem "ciszą ". Najstraszniejsze w tym wszystkim jest to że w jego wykonaniu takie ciche dni były tylko ja tego nie widziałam lub nie chcialam widzieć😭 Jest mi tak cholernie ciężko, tym bardziej że już usłyszałam dziewczyno uciekaj bo wykończy cię psychicznie...
Bardzo mi przykro, osobiście od takiego człowieka odeszłam i to była najlepsza decyzja w życiu, wiem, że pewnie zaraz będą głosy, że o związek się walczy bla bla, owszem jak druga strona także tego chce, jeśli ten człowiek jest taki od lat, to ciężko będzie go zmienić jak nawet nie ma ochoty porozmawiać w tak delikatnym temacie.

Ale to endo może sobie jeszcze podrosnąć i generalnie wcale nie musi być grube.
Te 7mm jest okej, a do pęknięcia może mieć spokojnie nawet z 10mm
Nie ma co tak tego analizować :)
wiem wiem, przespalam sie z tym i juz nie mam na to za bardzo wplywu 😀 wczoraj poznym wieczorem bolal kurewsko jajnik wiec moze poszlo. W pon kontrola i mam nadzieje, ze bedzie po owulacji a nie jakis jebitny pecherzol 😀

Ja tak do końca nie wiem jaki, ale od wczoraj mnie coś podbrzusze pobolewa, śluz jakiś dziwny 🤯 mam nadzieję że owulacja się nie przesunęła, ale w życiu nie miałam jej w 17dc🫣 raczej obstawiam niedzielę/poniedziałek, bo też od tamtego czasu lekko piersi czuję...

Nooo ja w zeszłym miesiącu robiłam testy + plus mega ból wiec obstawiałabym owulację ok 22dc
Czyli typowo u mnie. Ale okres przyszedł mi 11dpo co jest dziwne, bo ja mam fazę lutealną 15 dni od wielu, wielu lat i pierwszy okres przy karmieniu piersią też tak miałam więc wyglądało, że jest po staremu.
Dzisiaj mam 20 dzień cyklu, według apki owu wczoraj - problem w tym, że ja nie czuję nic :D w sensie nooo nie czuję tej owulacji, testów nie robię bo mi się nie chce, plus i tak mam kontrolne USG jutro w więc zobaczymy czy była, czy nie było.
Ja bym ją jednak ustawiła na niedzielę 22dc albo nawet później

wiem wiem, przespalam sie z tym i juz nie mam na to za bardzo wplywu 😀 wczoraj poznym wieczorem bolal kurewsko jajnik wiec moze poszlo. W pon kontrola i mam nadzieje, ze bedzie po owulacji a nie jakis jebitny pecherzol 😀

Ja to nawet nie wiem ile moje mają jak pękają.
W sumie chyba mnie to nawet nie interesuje - skoro 4 razy zaszłam w ciąże, mimo tych swoich bardzo długich cykli to wychodzę z założenia, że jakościowo nie są takie złe

Ja to nawet nie wiem ile moje mają jak pękają.
W sumie chyba mnie to nawet nie interesuje - skoro 4 razy zaszłam w ciąże, mimo tych swoich bardzo długich cykli to wychodzę z założenia, że jakościowo nie są takie złe
Ja sie nie interesowalam dopoki sie nie okazalo ze rosna jak pojebane a nie pekaja 😂 Ale po ovitrelle dawaly rade.

reklama
Do góry