reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
To ja czekam na monitoring zawsze jak na zmilowanie i nie robie wtedy zadnych testow. Nie raz juz tu bylo, ze nie pokrywaly sie z rzeczywistoscia a ten trzeba za nie bulić 😀 Tyle monitoringow co ja wysikalam na testach to glowa mala 😀
no ja właśnie jestem ciekawa czy się będzie to pokrywało 😁 a kalendarzyk wyliczył mi owulację na poniedziałek także zobaczymy 🤭

Ile płacisz za Luxmed? Jesteś zadowolona?

Hmm wiesz co nie pamiętam dokładnie bo ucinają mi to z pensji właściwie od początku mojej prawie 10 letniej pracy, ale coś ok 600zł za max. pakiet rodzinny
Ciężko powiedzieć czy mi się opłaca na przestrzeni tych lat - pewnie zależy kto jakie ma potrzeby, pewnie też mogłabym więcej korzystać ale jestem leniwa :)

Co prawda mam tendecje do przesadzania i czarnych scenariuszy ale zapalilyby mi sie chyba wszystkie czerwone lampki. To nie jest odpowiedz i robi strasznie chu*owo. Zaslugujesz na wyjasnienia a nie odpowiedzi i zachowania z dupy.
Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczy 😩

Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczy 😩
No to zajebiscie… Ty sie bujasz po specjalistach, a on buja ale chyba w oblokach. Jego zachowanie jest bardzo nie fair. I przepraszam, ale on tekstem o debilu sugeruje, ze tylko debile potrzebuja pomocy? Czyli miedzy innymi Ty? Powiedzialabym, ze jest odwrtonie. Tylko debil nie bedzie sobie zdawal sprawy z tego w jakim jest polozeniu. Osoby madre i swiadome poszukaja pomocy. Ja przepraszam, bo to Twoj maz i go kochasz plus latwo jest pisac z kanapy, ale wystawilabym goscia za drzwi.

A
A moze spróbuj ,,separacji" wyjedź na weekend do przyjaciółki, matki, siostry? Może wrócisz z jaśniejsza głową bez presji oglądania focha?

reklama
Lepiej późno jak wcale...myśl przede wszystkim o sobie, to Twoje życie, które pędzi nieubłagalnie ..

Do góry