Dolores94
Fanka BB :)
Nie wiem, pytałam. Dostałam odpowiedź bo tak...No ale czemu tak nagle zmienił zdanie o staraniach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, pytałam. Dostałam odpowiedź bo tak...No ale czemu tak nagle zmienił zdanie o staraniach ?
Ile płacisz za Luxmed? Jesteś zadowolona?Nooo ja mam w lux med - więc jakby za darmo także luz
Jak nie trafiłam, to nie trafiłam
No i w tygodniu ciężko mi jest sprzedać komuś dziecko![]()
no ja właśnie jestem ciekawa czy się będzie to pokrywałoTo ja czekam na monitoring zawsze jak na zmilowanie i nie robie wtedy zadnych testow. Nie raz juz tu bylo, ze nie pokrywaly sie z rzeczywistoscia a ten trzeba za nie bulićTyle monitoringow co ja wysikalam na testach to glowa mala
![]()
Ile płacisz za Luxmed? Jesteś zadowolona?
Co prawda mam tendecje do przesadzania i czarnych scenariuszy ale zapalilyby mi sie chyba wszystkie czerwone lampki. To nie jest odpowiedz i robi strasznie chu*owo. Zaslugujesz na wyjasnienia a nie odpowiedzi i zachowania z dupy.Nie wiem, pytałam. Dostałam odpowiedź bo tak...
Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczyCo prawda mam tendecje do przesadzania i czarnych scenariuszy ale zapalilyby mi sie chyba wszystkie czerwone lampki. To nie jest odpowiedz i robi strasznie chu*owo. Zaslugujesz na wyjasnienia a nie odpowiedzi i zachowania z dupy.
No to zajebiscie… Ty sie bujasz po specjalistach, a on buja ale chyba w oblokach. Jego zachowanie jest bardzo nie fair. I przepraszam, ale on tekstem o debilu sugeruje, ze tylko debile potrzebuja pomocy? Czyli miedzy innymi Ty? Powiedzialabym, ze jest odwrtonie. Tylko debil nie bedzie sobie zdawal sprawy z tego w jakim jest polozeniu. Osoby madre i swiadome poszukaja pomocy. Ja przepraszam, bo to Twoj maz i go kochasz plus latwo jest pisac z kanapy, ale wystawilabym goscia za drzwi.Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczy![]()
A moze spróbuj ,,separacji" wyjedź na weekend do przyjaciółki, matki, siostry? Może wrócisz z jaśniejsza głową bez presji oglądania focha?Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczy![]()
Lepiej późno jak wcale...myśl przede wszystkim o sobie, to Twoje życie, które pędzi nieubłagalnie ..Rozmawiałam nawet o tym ze swoim psychiatrą. Dopiero niedawno udało mi się wyciągnąć z depresji. Powiedział dokładnie to samo że zasługuje na wyjaśnienia i szczerość. I że tu by się przydała terapia. Jak stary usłyszał słowo terapia powiedział że nie da z siebie debila zrobić. Boże tak jak zaczynam o tym wszystkim myśleć to chyba otwieram oczy![]()