reklama
xewee
Moderator
Daj znać zaraz po!czekam pod gabinetem, trzymajcie kciuki aby dzidzia była zdrowa.![]()
Trzymam kciuki. Daj znać jak tylko będziesz mogła.czekam pod gabinetem, trzymajcie kciuki aby dzidzia była zdrowa.![]()
Hashi
Fanka BB :)
Z dzidzią wszystko dobrze, usg perfekcyjne. Pobrali krew na pappe, co do płci Pani twierdzi, że raczej dziewczynka, ale na razie nie przyjmuje tego do wiadomości bo poprzednim razem na prenatalnych też miała być dziewczynka, a zaledwie dwa tygodnie później już był chłopaczek. 

Ann2907
Przede wszystkim to warto powtórzyć badanie przed zastosowaniem leku. Podobno mocz łatwo skazićHej dziewczyny
Czy któraś ma w wynikach bakterie w moczu ? Co bierzecie ? Czy np furagina jest bezpieczna ? Nie mogę się skontaktować już z lekarzem a dziś odebrałam morfologię
Warto też podkreślić jak prawidłowo pobierać mocz do badania. Po porannym prysznicu, środkowy strumnień i należy zastosować tampon lub gazę do pochwy - to mi ostatnio uświadomił lekarz, bo o tym nie widziałam a ponoć brak może wpływać na fałszywy wynik.Hej dziewczyny
Czy któraś ma w wynikach bakterie w moczu ? Co bierzecie ? Czy np furagina jest bezpieczna ? Nie mogę się skontaktować już z lekarzem a dziś odebrałam morfologię
Karpatka89
What?Warto też podkreślić jak prawidłowo pobierać mocz do badania. Po porannym prysznicu, środkowy strumnień i należy zastosować tampon lub gazę do pochwy - to mi ostatnio uświadomił lekarz, bo o tym nie widziałam a ponoć brak może wpływać na fałszywy wynik.

Z dokładnym podmyciem tuż przed przez nasikaniem do kubeczka owszem.
reklama
Nie wiem czy bakterie ci wyszły tylko w osadzie? Bo mi tak ostatnio wyszło i w sumie lekarz stwierdził że to nic jeśli pozostałe parametry są dobre. Stwierdził że zwłaszcza przy wysokich temperaturach to zawsze w osadzie wychodzą bakterieHej dziewczyny