reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja dzisiaj 17 DC i w końcu coś ruszyło, możliwe, że dziś wieczorem lub w nocy pik będzie 😀 ostatnio to w 15 dc rano miałam już pik.

Załączniki

• IMG20250712092000.jpg
    IMG20250712092000.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 36
  • IMG20250712092046.jpg
    IMG20250712092046.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 34
Cześć Dziewczyny 🤗

@kami1094 Ty nasza dzielna Skorpionico 🦂❤️

@Dolores94 matko, bardzo mi przykro z powodu zachowania Twojego męża 😪
Mimo wszystko mam nadzieję, że uda się Wam wszystko wyjaśnić i dojść do porozumienia 🫂

@callina super, że zapisałaś się na monitoring :D

@Luna009 piękny prożek 😃🍀

@white_lotus tekst blady jak dupa anioła rozbawił mnie do łez 😂😂

@unikke1 jak tam po wizycie znajomych? Drineczek wpadł? 😊

@Mmimbla zdrówka 🤗

@Gryfin miłego dnia Kochana ❤️

@malgosia005 dlaczego humor średni? 🫂

Hejka! U mnie pomimo cyklu bezowulacyjnego również - UWAGA! - test biały 😆 nie wiem czego się spodziewałam 😅 mamy umówioną wizytę do urologa za 2 tygodnie, ciągnie mi się to jak nie wiem. Zostałam ekspertem w badaniach nasienia - pocieszam się, że przynajmniej nie wyszły tragicznie a słaby ruch można łatwo odkręcić 😊 smutno mi, że przez to moja stymulacja się przesuwa w czasie, ale bez sensu ładować w siebie hormony jeśli jest mała szansa na „kliknięcie” 🥹

Cześć Dziewczyny 🤗

Mimo wszystko mam nadzieję, że uda się Wam wszystko wyjaśnić i dojść do porozumienia 🫂

@Mmimbla zdrówka 🤗

Nie wiem czy mnie nie przeceniasz! 😆💝🌺

Hejka! U mnie pomimo cyklu bezowulacyjnego również - UWAGA! - test biały 😆 nie wiem czego się spodziewałam 😅 mamy umówioną wizytę do urologa za 2 tygodnie, ciągnie mi się to jak nie wiem. Zostałam ekspertem w badaniach nasienia - pocieszam się, że przynajmniej nie wyszły tragicznie a słaby ruch można łatwo odkręcić 😊 smutno mi, że przez to moja stymulacja się przesuwa w czasie, ale bez sensu ładować w siebie hormony jeśli jest mała szansa na „kliknięcie” 🥹
Przypomnij mi - macie już dzieci?

reklama
Cześć Dziewczyny 🤗

@Mmimbla zdrówka 🤗

Drineczek wpadł 🤭
A wyników nadal nie ma :o
Wczoraj o 8 pobranie…

Do góry