reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Czyli taki biochem którego byś nawet nie wylapala gdyby nie beta, ciekawe ile z nas to przerobiło w życiu w niewiedzy...
Chociaż ta beta nie przekroczyła też 5?
Ja ją wyłapałam testami o czułości 10 a miala wtedy mniej niż 2. Nie przekroczyła 5 a wychodziły testy o czułości 20 jeszcze wczoraj i dzisiaj( no taki już cień ale widoczny)... kompletnie tego nie rozumiem bo jak?!
Wiec jestem zrażona do testów i paskowych i plytkowych. Miesiac temu byłam w ciazy 3 godziny przez falszywy test, tym razem 3 dni przez pseudododatnia betę 😒 Choć beta byla niska i tak dała mi popalić, 4 dni nudnosci i 🤮 w pierwszej ciaży owszem nudnosci ale jakoś tak później i nie AŻ TAK.

Załączniki

• 20250711_104713(1).jpg
    20250711_104713(1).jpg
    226 KB · Wyświetleń: 86
  • 20250707_102645(1).jpg
    20250707_102645(1).jpg
    222,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Ja ją wyłapałam testami o czułości 10 a miala wtedy mniej niż 2. Nie przekroczyła 5 a wychodziły testy o czułości 20 jeszcze wczoraj i dzisiaj( no taki już cień ale widoczny)... kompletnie tego nie rozumiem bo jak?!
Wiec jestem zrażona do testów i paskowych i plytkowych. Miesiac temu byłam w ciazy 3 godziny przez falszywy test, tym razem 3 dni przez pseudododatnia betę 😒 Choć beta byla niska i tak dała mi popalić, 4 dni nudnosci i 🤮 w pierwszej ciaży owszem nudnosci ale jakoś tak później i nie AŻ TAK.
To jest aż niewiarygodne. Mnie przy biochemie, gdzie ta beta wychodziła kilkanaście, nie pokazały się takie kreski. Ale miałam tak jak Ty z tymi nudnościami - chociaż w ciąży byłam zaledwie kilka dni, to też prawie od początku miałam dość konkretne mdłości. Ale z synem to samo, może jesteśmy jakoś mocno wrażliwe nawet na takie śladowe ilości bety.
Trzymaj się 🫂

Przez to wszystko zapomniałam napisać: , beta ujemna, siniak na ręce jak ta lala( pierwszy raz mam siniaka, ale wiedziałam, bo pobranie bolało). Pije winko, i latam od pokoju do pokoju; ja jadę na 5dni, mój stamtąd jedzie na kilka dni do rodziców, a córka wsiada w pociąg na kolonie, organizacyjnie buuuu... Ale jakoś to pakuje, zaraz pół domu zapakuje;)
A Ty nie jesteś tak jak ja 10dpo?

reklama
Do góry