Eveline.eve
Fanka BB :)
Dzieci powtarzają co mówią rodzice. Moja teraz podbiega i klepie męża po tyłku krzycząc "seksi pupcia" no cóż...moja wina... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do mojej też czasami mówiłam po imieniu - zawsze się śmiesznie wkurzała bo byłam prawie głowę wyższa od niejNie przejmuj się.Ach, te chłopy. Nic tylko do wora i do jeziora.
Ja jak byłam mała to dość długo waliłam do mojej mamy po imieniu, bo tak mi się podobałotaką miałam fazkę
![]()
Mój tak już ma ,że się raz na jakiś czas musi obrazić - on inaczej chyba nie potrafi funkcjonowaćZwracanie się do rodzica po imieniu to moim zdaniem ok .
To nie brak szacunku.
Poprostu dzieci nas naśladują.
Może muchę w nosie ma Twoj mąż. (Zawsze tak mówię jak o coś się obraża)
Ja mówiłam do mamy Marianka a do Taty Jasiu .oczywiście nie zawsze.
Moj też jest obrażony na mnie ,bo powiedziałam że zaprowadze auto do mechanika (moj mąż mechanik)I mi naprawią,bo on Wiecznie wszystkim robi .a ja wrócę na lawecie
Wygrałaś hahahahaDzieci powtarzają co mówią rodzice. Moja teraz podbiega i klepie męża po tyłku krzycząc "seksi pupcia" no cóż...moja wina...![]()
Moja na starego ryczy,gdy trochę za szybko jedzie samochodem bo np. wyprzedza - Bartek,czy ty jesteś poważny?!Dzieci powtarzają co mówią rodzice. Moja teraz podbiega i klepie męża po tyłku krzycząc "seksi pupcia" no cóż...moja wina...![]()
Dzieci powtarzają co mówią rodzice. Moja teraz podbiega i klepie męża po tyłku krzycząc "seksi pupcia" no cóż...moja wina...![]()
Działać dzisiaj i niech maz na koniec klepnie Cie w tyłek na dobry rozpęd dla armiiU mnie właśnie pikwczoraj było działanie, 3 dni temu i nie wiem czy dziś działać czy jutro dopiero. Teraz strategie mamy że od płodnych co drugi dzień.
Działać dzisiaj i niech maz na koniec klepnie Cie w tyłek na dobry rozpęd dla armiips walnęłam dwa aperole, humor moze byc zacny przez najbliższą godzinę
![]()
To dobra dawka jeśli to lek, bierz...ja po roku takiej dawki doszłam do 56, potem jeszcze mi wzrosło do 61 i teraz czas znowu zbadać.Ja biorę dawkę teraz 10 tys. więc chyba musiałby mi ktoś coś na receptę przepisać![]()