reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Zwracanie się do rodzica po imieniu to moim zdaniem ok .
To nie brak szacunku.
Poprostu dzieci nas naśladują.
Może muchę w nosie ma Twoj mąż. (Zawsze tak mówię jak o coś się obraża)

Ja mówiłam do mamy Marianka a do Taty Jasiu .oczywiście nie zawsze.

Moj też jest obrażony na mnie ,bo powiedziałam że zaprowadze auto do mechanika (moj mąż mechanik)I mi naprawią,bo on Wiecznie wszystkim robi .a ja wrócę na lawecie
Mój tak już ma ,że się raz na jakiś czas musi obrazić - on inaczej chyba nie potrafi funkcjonować 😂 ja się powkurzam ale lubię odrazu wszystko omówić a on lubi siedzieć cicho - to niech se siedzi cicho 🙃

U mnie właśnie pik 😍 wczoraj było działanie, 3 dni temu i nie wiem czy dziś działać czy jutro dopiero. Teraz strategie mamy że od płodnych co drugi dzień.

Załączniki

• IMG20250713145957.jpg
    IMG20250713145957.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 42
Dzieci powtarzają co mówią rodzice. Moja teraz podbiega i klepie męża po tyłku krzycząc "seksi pupcia" no cóż...moja wina... 🤭🤪😅
Moja na starego ryczy,gdy trochę za szybko jedzie samochodem bo np. wyprzedza - Bartek,czy ty jesteś poważny?!
To prawda,że dzieci powtarzają i kopiują nas. Mi np nie przeszkadza ,gdy jakieś dziecko powie do mnie per Ty lub po imieniu - nie ważne czy to siostrzeniec czy dziecko znajomych - o ile to się zdarza raz na jakiś czas -wiadomo. Mój po prostu się musiał czegoś przyjeb@* 🙃

U mnie właśnie pik 😍 wczoraj było działanie, 3 dni temu i nie wiem czy dziś działać czy jutro dopiero. Teraz strategie mamy że od płodnych co drugi dzień.
Działać dzisiaj i niech maz na koniec klepnie Cie w tyłek na dobry rozpęd dla armii 🫡 ps walnęłam dwa aperole, humor moze byc zacny przez najbliższą godzinę 🤣

reklama
Do góry