Casablanca7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież zacytowałam co napisałaś… naprawdę już nie wiesz co piszeszCo ty bredzisz czy ja napisałam że coś komuś dyktukesz?
To za trudne zrozumieć jak się nie używa mózgu. Ciezko pojąć jak można nie lubić groszku a jednocześnie kupić go dla kogoś kto lubiOj bo widzisz, niektorym nie mieści się w głowie, że mozna walczyć o własną ciążę i jednocześnie dawać innym wybór, czy w ciązy chcą być
Standard, ale no niektórych nie przegadasz, bo po prostu umysł tego nie pojmuje.
Nie padlo nic z mojej strony o dyktowaniuPrzecież zacytowałam co napisałaś… naprawdę już nie wiesz co piszesz![]()
No różnica jest taka ze nie jedna kobieta chce mieć dzieci a nie może,a druga usuwa jak pryszcza bo nie chce. To jest niesprawiedliwe a wy to promujecie, wstyd!To za trudne zrozumieć jak się nie używa mózgu. Ciezko pojąć jak można nie lubić groszku a jednocześnie kupić go dla kogoś kto lubi![]()
No i niech usuwa jak nie chceNo różnica jest taka ze nie jedna kobieta chce mieć dzieci a nie może,a druga usuwa jak pryszcza bo nie chce. To jest niesprawiedliwe a wy to promujecie, wstyd!
Choroba to co innego
Przecież to forum, to koleżanka również ma prawo się wypowiedzieć XDO następnado widzenia z tobą nie pisze tak się składa
Nie dyskutuje już z tobą, ty też do psychologa idźNo i niech usuwa jak nie chce
Jeżeli masz osobisty problem z tym, że Ty nie możesz, a ktos usuwa, to warto to przepracować z psychologiem, a nie oburzać się, że ktoś śmie nie chcieć wpadki, a uprawia seks (dodam, że z zabezpieczeniem...).