reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ehhh, jestem niepocieszona 😞
A czy jajniki policystyczne mogą się zrobić po czasie ? Że kiedyś ich nie miałam a teraz mam ?
Bo wiecie, ja prowadziłam ciążę i chodzę nadal do bardzo ale to bardzo dobrego ginekologa, który ma najlepszy sprzęt w Polsce. Chyba widziałby, że są one policystyczne no nie ?
Ten z Czech powiedział, że troszczeke na takie wyglądają, ale nie bardzo, że starać się pół roku i za pół roku jak się nadal nie uda to przyjść. Mówił o inozytolu itp. na poprawę jakości komórki jajowej itd. ale to to już wszystko akurat wiedziałam wcześniej i suplementowałam. Dziwne, bo w marcu i kwietniu zaszłam w ciążę normalnie.
Ja miałam tak że zrobiły mi się po czasie, a po ciąży zniknęły. Ale mimo tego, że były policystyczne udało mi się zajść w ciążę, cykle mi się trochę rozjeżdżały no i wyniki hormonów pokrywały się wtedy z obrazem na usg.

Właśnie wychodzę z usg, owulacja była. Nie kupuje w tym miesiącu wcześniej testów, obiecuje że zrobię tylko wtedy, kiedy jestem zapisana 🤞
Tak jak ja, jedynie muszę zatestowac 16 a nie 17 bo mozejuz coś będzie widać i fajnie jakbym wiedziała co ze znieczuleniem u dentysty, no ale zobaczymy, nie mam żadnych przeczuć nic...

mimo, że lekarka powiedziała, że bezowulacyjny to ja sobie jeszcze porobię testy owu przez kilka dni.
Myślicie, że mimo braku owulacji one będą ciemnieć? czy jeśli cykl bezowulacyjny to nie będzie piku?

mimo, że lekarka powiedziała, że bezowulacyjny to ja sobie jeszcze porobię testy owu przez kilka dni.
Myślicie, że mimo braku owulacji one będą ciemnieć? czy jeśli cykl bezowulacyjny to nie będzie piku?
A co ona dokładnie widziała? Na jakiej podstawie stwierdziła, że bezowulacyjny?

reklama

Wydaje mi się, że pik może być bo test informuję o wyrzucie lh ale niech mnie poprawi ktoś mądrzejszy jeśli wprowadzam niezamierzenie w błąd 🤔

Do góry