reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja dzis po terminie. Zbliża się koniec 12 tygodnia, wiec coraz bardziej zaczynam się przyzwyczajać do tej myśli, że będzie druga dzidzia. Maluszek dzis 4,63 cm, prenatalne mam 31.07 razem z krzywa cukrowa🙃
Na ferrytyne polecił mi floradix ziołowy z żelazem.
tak się zdziwiłam że masz koniec 12 tygodnia, ja patrzę a ja przecież też już 12 tydzień zaczynam 😅 jakoś ciągle mam w głowie że to taki 7 tc 🙈

Czy któraś z Was chciałaby być moderatorką wątku zamkniętego? 😊 pewnie jakoś w połowie albo na koniec sierpnia się tam będziemy przenosić 🙈

PS jeśli któraś nas podczytuje i się jeszcze nie udziela to dajcie o sobie znać, bo jak się przeniesiemy to już nie będzie takiej możliwości 😅🙈

reklama
no wlansie czekajcie bo nasza 3 czyli ty ja i @paulina93 ma ten sam termin porodu🤣 to jak jedna konczy 12 a druga zaczyna ? 🙈
Ja jestem
Wedlug USG 11+3 wiec w sobotę kończę ten tydzień
LiliankaKornelka na termin 5.2 my 2.2
Ty według USG jaki masz czas? U mnie mogła się w sumie owulka pospieszyć o dwa dni, bo wcześniejszy cykl przyszedł okres mi właśnie dwa dni wcześniej, więc mój termin porodu tak naprawdę mogę mieć 31.01 tak jak z pierwszą córcią. 🤣

Ostatnia edycja:
Do góry