reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Ale dziwne. Nie znam się aż tak, ale przyszło mi do głowy, że może ten ogromny się zapadł? A inny urósł do 24mm? O ile miałaś dobrze opisane USG.
Ale od wczoraj? Nie wiem, tez sie na tym nie znam prawde powiedzawszy bo nigdy nie bylo takich cyrkow. Zapytalam czy moglo byc po owu. Ksztalt na to nie wskazuje, plynu w zatoce brak

reklama
Ale od wczoraj? Nie wiem, tez sie na tym nie znam prawde powiedzawszy bo nigdy nie bylo takich cyrkow. Zapytalam czy moglo byc po owu. Ksztalt na to nie wskazuje, plynu w zatoce brak
Napisałaś, że w czwartek (zeszły? - tak zrozumiałam) był 35mm pęcherzyk, to o ten mi chodziło :)

edit: nie no, nie umiem czytać - przepraszam :D

@white_lotus no to albo się ktoś walnął w zapisie z tym 35mm, albo nie wiem... z tak wielkim pęcherzykiem się nie spotkałam. W sensie przy takich patologicznych wielkościach one już raczej nie pękają, prędzej się zapadną albo przekształcą w "torbiel".

@white_lotus no to albo się ktoś walnął w zapisie z tym 35mm, albo nie wiem... z tak wielkim pęcherzykiem się nie spotkałam. W sensie przy takich patologicznych wielkościach one już raczej nie pękają, prędzej się zapadną albo przekształcą w "torbiel".
35 to bylo wczoraj. Ten sam gin co w czwartek, kiedy bylo 23 mm. Ale to jest ten sam gin co wyrokowal ze poprzedni cykl jest bezowulacyjny a progesteron wskazywal na co innego.

To pierwsze slysze. A od czego tak sie dzieje? Zastrzyk podali mi w klinice.

Nie mam pojęcia bo byłam wtedy tak wkurwiona, że nie zapytałam 😂
U mnie były trzy pęcherzyki, po kilku dniach poszłam na kolejne usg i się okazało, że są dwa. Lekarka się wystraszyła, że jestem po owulacji i zleciła badanie prożka od wyniku którego zależało czy będę miała transfer za tydzień czy wcale. Na szczęście prożek nie wskazywał na owulację więc odetchnęłam z ulgą 😅

reklama
Poprzedni cykl owulacja w 18 dniu dzisiejszym 14 dzien i peak będzie wieczorem. Kupiłam pink elektroniczny i pokazuje jak easyhome.
Teraz sex przez kilka dni
Ale fajny ten elektroniczny, nawet nie wiedziałam że taki istnieje 😁
Słuchajcie a co polecacie na poprawę owulacji/śluzu?
Nie wierzę, że to piszę, bo zawsze mnie zalewało śluzem, a jakoś po tym biochemie styczniowym z cyklu na cykl jest coraz słabiej...

Babystart Fertilsafe Plus, intymny żel nawilżający dla par starających się o dziecko. Ja go używam jest bardzo fajny 😊

Do góry