reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Nie mam pojęcia bo byłam wtedy tak wkurwiona, że nie zapytałam 😂
U mnie były trzy pęcherzyki, po kilku dniach poszłam na kolejne usg i się okazało, że są dwa. Lekarka się wystraszyła, że jestem po owulacji i zleciła badanie prożka od wyniku którego zależało czy będę miała transfer za tydzień czy wcale. Na szczęście prożek nie wskazywał na owulację więc odetchnęłam z ulgą 😅
Dokladnie! Wczoraj szok, a dzisiaj wkurwienie na cala ta sytuacje. Mialam cala liste pytan i nie zadalam ani jednego 🤣

reklama
Słuchajcie a co polecacie na poprawę owulacji/śluzu?
Nie wierzę, że to piszę, bo zawsze mnie zalewało śluzem, a jakoś po tym biochemie styczniowym z cyklu na cykl jest coraz słabiej...
A bierzesz inozytol? U mnie to się sprawdziło + stosowałam też żel fertilsafe i globulki dopochwowe z inozytolem. Ale nigdy mnie śluzem nie zalewało pomimo to i mnie to martwiło - Pani Doktor mi powiedziała, że to że nie mam śluzu na zewnątrz nie oznacza, że nie mam go w środku, bo jak bada (np. przy monitoringu) to jest go wystarczająco. Nie martw się 🤗

Dokladnie! Wczoraj szok, a dzisiaj wkurwienie na cala ta sytuacje. Mialam cala liste pytan i nie zadalam ani jednego 🤣

Eee to ja zawsze twardo, lista spisana w kajecie - na koniec wyciągam i pytam. 😂 Za coś kuwa płacę 🤣🤣🤣

Miałam wczoraj wyjąć kajecik i właśnie zadać wszystkie pytania które chciałam zadać. Skończyło się na tym, że mąż mi przypominał, że w ogóle miałam zapytać o cokolwiek 🤣🤣
Oczekiwania kontra rzeczywistość 🙄😅

Miałam wczoraj wyjąć kajecik i właśnie zadać wszystkie pytania które chciałam zadać. Skończyło się na tym, że mąż mi przypominał, że w ogóle miałam zapytać o cokolwiek 🤣🤣
Nie no kobito, to ja i mój kajet jesteśmy nierozłączni - jak mnie zapytasz kto mnie wkurwił tego dnia pięć lat temu to też Ci od razu powiem 😂😂😂

Ja tez mam swoj czerwony kajecik. Zreszta ja czerwony kupuje od lat. Jak bylam w ciazy to prowadzacy tylko sie smial ze ta pani od czerwonego notesu 😂

Dziewczyny, ja mam arcyważne pytanie i prosze o chwile skupienia. Ruchac czy spisac ten cykl na straty?
🤣

Ja tez mam swoj czerwony kajecik. Zreszta ja czerwony kupuje od lat. Jak bylam w ciazy to prowadzacy tylko sie smial ze ta pani od czerwonego notesu 😂

Dziewczyny, ja mam arcyważne pytanie i prosze o chwile skupienia. Ruchac czy spisac ten cykl na straty?
🤣
Odpowiedź brzmi - RUCHAĆ!!! 😁 Zaszkodzić nie zaszkodzisz na pewno 😀

Nie no kobito, to ja i mój kajet jesteśmy nierozłączni - jak mnie zapytasz kto mnie wkurwił tego dnia pięć lat temu to też Ci od razu powiem 😂😂😂
Mnie sie smiac chce, bo w moich kajetach starania przeplataja sie z... choroba kotow 😂 I mam np. sroda "Pecherzyk 23mm, eno 12. Koty sredni apetyt". Czwartek "Hela troche dzisiaj zjadla, Miska dalej nie je" I jeb obok tego kropka czyli ze byly seksy w tym dniu 🤣🤣🤣

reklama
Mnie sie smiac chce, bo w moich kajetach starania przeplataja sie z... choroba kotow 😂 I mam np. sroda "Pecherzyk 23mm, eno 12. Koty sredni apetyt". Czwartek "Hela troche dzisiaj zjadla, Miska dalej nie je" I jeb obok tego kropka czyli ze byly seksy w tym dniu 🤣🤣🤣
JEZU, KOCHAM ❤️ Piszę dokładnie tak samo, tylko seksy iksami zaznaczam xD

Do góry