Patii26
Fanka BB :)
Haha to jesteś tą bliźniaczka z fartemEh te geny, czasem są niesprawiedliwie rozłożone
Ja mam siostrę bliźniaczkę która ma już mnóstwo siwych włosów a u mnie jak na razie ani jednego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Haha to jesteś tą bliźniaczka z fartemEh te geny, czasem są niesprawiedliwie rozłożone
Ja mam siostrę bliźniaczkę która ma już mnóstwo siwych włosów a u mnie jak na razie ani jednego![]()
Haha to jesteś tą bliźniaczka z fartem![]()
JestOdnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..![]()
Btw ,Pytanie czy Farba bez amoniaku na poczatku 2giego trymestru jest ok? Mam jutro imprezę urodzinową i sie miotam
Taaaak, ja też tak kiedyś robiłam, wyrywałam te pojedyncze pierwsze siwe włosyOdnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..![]()
Btw ,Pytanie czy Farba bez amoniaku na poczatku 2giego trymestru jest ok? Mam jutro imprezę urodzinową i sie miotam
Można, farbowałam tydzień temu i nawet gadałam z fryzjerką o tymOdnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..![]()
Ja Ci powiem tak, nie każda kobieta ma wszystko książkowo, że najpierw plamienie implantacyjne, a za kilka dni pozytywny test. Moja przyjaciółka przy dwóch ciążach zawsze miała to plamienie implantacyjne kilka dni po pozytywnym teście. Także nie ma regułyPowiem Wam, że ja już zgłupiałam. Coraz więcej widzę tesktów - od kilku dni mam pozytywne testy ciążowe, dzisiaj dostałam plamienia i na pewno jest to plamienie implantacyjne. Ale jak to możliwe? Czy warunkiem podniesionego poziomu beta hcg nie jest właśnie implantacja/zagnieżdżenie?
Odnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..![]()
Zdjęcia urodzinowego jeszcze nie było, bo co chwilę leje i paskudna pogoda, a ja co roku robię te zdjęcia na balkonie.