reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Zdjęcia urodzinowego jeszcze nie było, bo co chwilę leje i paskudna pogoda, a ja co roku robię te zdjęcia na balkonie. 😅 No i też głowę miałam całkiem gdzie indziej… Ale oczywiście prezent dostał (zawsze dostają oba, bo trzeba być sprawiedliwym rodzicem 😂) no i został wytulany, co jak widać niżej nie za bardzo mu się podobało. 😀 Zdjęcie z balonami planuję cyknąć w sobotę, nawet girlandę mu zamówiłam i odebrałam wczoraj po powrocie ze szpitala. 😂
Minę ma nietęgą, ale jak ja - zyskuje przy bliższym poznaniu. 😆 Śmiejcie się, ale to totalnie mój synek, humorzaste to jak nie wiem, ale jak mam gorszy czas (czyli ostatnio niestety długo) to pilnuje mnie i zasypia ze mną. Ten kot mnie wybrał. 🥹 Z moją Pradą mam taką samą więź, ale ona jest równie przywiązana do wszystkich w domu. A ten oczekuje mnie na wyłączność a resztą świata gardzi. 😀

Jakie piękne różowe stopciachy 😏😏😏

reklama
Zdjęcia urodzinowego jeszcze nie było, bo co chwilę leje i paskudna pogoda, a ja co roku robię te zdjęcia na balkonie. 😅 No i też głowę miałam całkiem gdzie indziej… Ale oczywiście prezent dostał (zawsze dostają oba, bo trzeba być sprawiedliwym rodzicem 😂) no i został wytulany, co jak widać niżej nie za bardzo mu się podobało. 😀 Zdjęcie z balonami planuję cyknąć w sobotę, nawet girlandę mu zamówiłam i odebrałam wczoraj po powrocie ze szpitala. 😂
Minę ma nietęgą, ale jak ja - zyskuje przy bliższym poznaniu. 😆 Śmiejcie się, ale to totalnie mój synek, humorzaste to jak nie wiem, ale jak mam gorszy czas (czyli ostatnio niestety długo) to pilnuje mnie i zasypia ze mną. Ten kot mnie wybrał. 🥹 Z moją Pradą mam taką samą więź, ale ona jest równie przywiązana do wszystkich w domu. A ten oczekuje mnie na wyłączność a resztą świata gardzi. 😀

Jakie cudowne zdjęcie 🥹❤️
My mamy rudego kitka, miał prawie 8 tygodni jak do nas trafił. I w życiu takiego miziaka nie widzieliśmy.
Ja byłam bardzo na nie jeśli chodzi o koty ale nasz pokazał mi, że wiele lat żyłam w błędzie jeśli chodzi o moje postrzeganie ich 🥹

My mamy rudego kitka, miał prawie 8 tygodni jak do nas trafił. I w życiu takiego miziaka nie widzieliśmy.
Ja byłam bardzo na nie jeśli chodzi o koty ale nasz pokazał mi, że wiele lat żyłam w błędzie jeśli chodzi o moje postrzeganie ich 🥹
No teraz to już musisz pokazać rudzielca 😀🥰

Jezus Maria ! Myślałam że to moja siostra 🤣🤣🤣

Ja całe zycie bylam antykociara bo mnie podrapały jakies kotki pod gabinetem dentystki jak bylam mala (podwojna trauma;)), po za tym widzialam ze wszyscy kociarze wkolo chodzą podrapani straszliwe więc sie po prostu balam.. teraz zmienilo mi sie o 180st i marze o kotku🫠 widze teraz to nie musi tak byc ze kot Cie zadrapuje do krwi..

Wstawię dwa zdjęcia, jedno jak był malutki i drugie sprzed niecałego miesiąca 🥹
Ah, jak te dzieci szybko rosną 😜

1000045130.jpg
1000146146.jpg

reklama
Do góry