reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Eee to wiele wyjasnia :D ale piekny wiek ♥️
No cudowny, masz rację :)

Jeszcze, żeby tyle nie gadał to by było okej, tzn cieszę się, że tyle mówi ale On nawet przez sen ostatnio zaczął mówić :D.
Jak z dorosłym z nim porozmawiasz 🙃 .

Chyba za bardzo nawet. Ostatnio jesteśmy w sklepie dużym a Kamil mówi "Jezu jaka stara pani " 😱

To np z ilu jajek się robi jajecznicę dla wszystkich? 😁
To też nie tak, bo jedynie obiady robię dla wszystkich 😁 kolacje i śniadania starszaki robią sobie sami, bo córy nie ma większość dnia, syn pracuje więc sam śniadanie do pracy itd. Ale gdybym miała zrobić dla wszystkich jajecznicę to tak z 20-22 jajka 😆

No cudowny, masz rację :)

Jeszcze, żeby tyle nie gadał to by było okej, tzn cieszę się, że tyle mówi ale On nawet przez sen ostatnio zaczął mówić :D.
Jak z dorosłym z nim porozmawiasz 🙃 .

Chyba za bardzo nawet. Ostatnio jesteśmy w sklepie dużym a Kamil mówi "Jezu jaka stara pani " 😱
Bo to tak jest- nie mowi, to chcesz, zeby jak najszybciej, a potem… :D
Ej no co Ty szczery byl, a z drugiej strony widac, ze prawidlowo rozumuje i laczy kropki, nic tylko sie cieszyc :D my mielismy faze ze na wszystkie napoje w puszkach mowil „piwko” i kiedys wparowal do sklepu i na caly glos „mama kup mi moje piwko!” 😂 ogladalam sie, czy opieka spoleczna nie wyjdzie zza rogu :D

A jak Ty się czujesz wgl ? Przepraszam jeśli nie chcesz nie odpowiadaj 😘
Dziękuję, że pytasz.❤️ Ch*jowo, ale bojowo. 😀
Jestem dalej dobita, takie czekanie jest dla mnie najgorsze. Cierpliwość to nigdy nie była moja mocna strona w jakimkolwiek temacie. Może jutro podjadę zbadać betę jak spada. :) Tylko się cykam, że na przykład wcale nie jakoś bardzo i że mnie ten wynik dobije.
Poza tym no to dzisiaj 8 dzień po zabiegu, coś tam jeszcze plamię, ale to takie naprawdę śladowe ilości, fizycznie się czuję okej, mam nadzieję, że się szybko zregeneruję i los nie będzie mi robił pod górę. 🥹

reklama
To też nie tak, bo jedynie obiady robię dla wszystkich 😁 kolacje i śniadania starszaki robią sobie sami, bo córy nie ma większość dnia, syn pracuje więc sam śniadanie do pracy itd. Ale gdybym miała zrobić dla wszystkich jajecznicę to tak z 20-22 jajka 😆
Noo 2 opakowania na raz :D
Ja na raz robię jajecznicę z 10 , masakra .
Ale my tyle jemy, serio. A wagi Nam nie szybują w górę. Tzn szybują ale stopniowo i się wszystko rozkłada na czynniki pierwsze 😁

Masz jak moja Mama miała. Dużo ale to dużo gotowała bo było Nas 6 plus Mama :) ale ja uważam, że taka duża rodzinka to coś pięknego ♥️

Do góry