reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dzień dobry ☕

Witam się z kawusią 😍
Wczoraj miałam migrenę gigant przez cały dzień, dzisiaj jest lepiej więc zaraz ruszam z Psiną na długi spacer 🥹

Lotosiku, czekam na zdjęcie testu, wstaw nam tutaj zdjęcie z dwoma pięknymi ⏸️😍

Ostatnia edycja:
reklama
Będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤️
Ale wiem o co chodzi, zawsze jest taka niepewność i obawa. Ja mimo, że się długo nie staramy, bo pół roku ale jednak mam takie uczucie co miesiąc, że bycie w ciąży jest takie nierealne, żebym mogła w niej jeszcze być 🙈 a to takie głupie myślenie 😅 ale tak bardzo chcę w niej już być 🥰
Ja tez juz troche wiem co mnie czeka, ze tak powiem. Jutro przyrost, pozniej pewnie kolejny, pozniej czy jest tam gdzie powinna, pozniej czy serce czy nie za szybko czy nie za wolno, pozniej tez czy jeszcze bije, pozniej ruchy i tak leci kabarecik 😁

Jejku, jak bardzo bym chciała do Was dołączyć w tym lipcu... Póki co na okres się nie czuję. Póki okresu nie ma to może jeszcze jakaś szansa jest.

Najgorzej jak dostanę dziś w nocy w podróży @, to będę miała przewalone, bo pierwsze 3 dni to się ze mnie leje jak z kranu ...
Mam tak samo. Czekam na okres i bardzo nie lubię być w takim zawieszeniu 🥲

Ja tez juz troche wiem co mnie czeka, ze tak powiem. Jutro przyrost, pozniej pewnie kolejny, pozniej czy jest tam gdzie powinna, pozniej czy serce czy nie za szybko czy nie za wolno, pozniej tez czy jeszcze bije, pozniej ruchy i tak leci kabarecik 😁
A teścik dziś był?
Ja mimo,że staram się podchodzić w miarę luźno, to i tak wieczorami jak już leżę to myślę...

No i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....

Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...

Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....

Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
1000139071.jpg

reklama
No i nie wytrzymałam i zrobiłam test 9dpo - ... biel vizira, a objawy cały czas występują, a najlepsze, ze od kawy mnie tak dzis odrzuciło, ze po jednym łyku wylałam (zawsze piłam po 3-4)...dużo rzeczy mi śmierdzi....

Jezu ja taka niecierpliwa juz bym chciała wiedzieć, a tak to nadal same wątpliwości...

Rozciąga mnie tam na dole od piątku, czasem zakluje, pobolewa głowa i wręcz od wczoraj to mi się kręci w głowie... nigdy tak nie mam przed @....

Z drugiej strony gdyby zaskoczyło to chociaż jakiś chujocien by mógł już wyskoczyć...ehhh... zamówiłam pinki na kolejne testowania, może one coś wykryją...
Zobacz załącznik 1714112
Jeszcze jest czas, te objawy myślę i tak za wcześnie zdecydowanie, więc myślę że to Twoja głowa po trochę....Ale! 9dpo to wcześnie, zmien testy bo te są kiepskie i trzymam kciuki! Chciałabym was wszystkie zabrać na mamusie 🥹

Do góry