LiliankaKornelka
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnegoJa dzis gowniano, jade wlasnie na sor bo mam plamienie i brzuch mnie boli praktycznie od trzech dni… troche panikuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnegoJa dzis gowniano, jade wlasnie na sor bo mam plamienie i brzuch mnie boli praktycznie od trzech dni… troche panikuje
Też mam ten polip, jest dość częsty w ciążyJuz jestem po badaniu, z dzidzia wszystko ok. Okazało sie ze mam jakis polip doczesnowy, ktory moze wywolywac plamienia. Lekarz mi przepisal tabletki na podtrzymanie ciazy, powiedzial ze lekarz prowadzacy zdecyduje czy mam je brac czy nie, ale do czwartku mam je brac.
No wlasnie czytalam o tym, ze czesto w ciazy wystepuje. A tez Cie tak boli brzuch?Też mam ten polip, jest dość częsty w ciążyi po ciąży sam zanika
![]()
Nie wiem czy to od polipa ale na początku miałam bardzo duże bóle brzucha, później mi przeszło. Ostatni tydzień praktycznie po kilka razy dziennie pobolewa ale to są bardziej takie jakby ukłucia od środka, plus czasami przy śiadaniu mam wrażenie jakby szyjka była nisko.No wlasnie czytalam o tym, ze czesto w ciazy wystepuje. A tez Cie tak boli brzuch?
Bo mnie bardzo czesto
Na czczo, 1 wynik 94, przy krzywej wynik 92 po 1h i 2h w normie. Od czwartku sprawdzam glukometrem, wczoraj 95, dzisiaj rano 97 a pilnowałam dietyGlukoza na czczo wyszła ci za wysoka? Czy robiłaś krzywą?
Mnie też męczyJak tam się czujecie? Ja dzisiaj 13+3, a i woczraj i dzisiajale znalazłam detektorem bobasa już dosłownie w sekundę
![]()
Rozumiem. Ja za tydzien będę badać i zobaczymy co wyjdzie..Na czczo, 1 wynik 94, przy krzywej wynik 92 po 1h i 2h w normie. Od czwartku sprawdzam glukometrem, wczoraj 95, dzisiaj rano 97 a pilnowałam diety![]()
Polecam ten lek bonjesta, dziala cudaMnie też męczymam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo mam ostatni dzień w biurze zanim zniknę a jadę godzinę do półtorej w zależności od korków, więc lipa
![]()
Mi też jest po nim o wiele lepiej. Wiadomo, że mdłości okresowo pojawiają się znikąd, jakieś pojedyncze wymioty też mi się zdarzyły, ale udało się zostać na jednej tabletce (tej 20mg+20mg) dziennie do tej pory i normalnie funkcjonuję. Do tego herbata z imbirem. Szkoda się męczyć.Polecam ten lek bonjesta, dziala cuda