reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Juz jestem po badaniu, z dzidzia wszystko ok. Okazało sie ze mam jakis polip doczesnowy, ktory moze wywolywac plamienia. Lekarz mi przepisal tabletki na podtrzymanie ciazy, powiedzial ze lekarz prowadzacy zdecyduje czy mam je brac czy nie, ale do czwartku mam je brac.

Juz jestem po badaniu, z dzidzia wszystko ok. Okazało sie ze mam jakis polip doczesnowy, ktory moze wywolywac plamienia. Lekarz mi przepisal tabletki na podtrzymanie ciazy, powiedzial ze lekarz prowadzacy zdecyduje czy mam je brac czy nie, ale do czwartku mam je brac.
Też mam ten polip, jest dość częsty w ciąży :) i po ciąży sam zanika :)

No wlasnie czytalam o tym, ze czesto w ciazy wystepuje. A tez Cie tak boli brzuch?
Bo mnie bardzo czesto
Nie wiem czy to od polipa ale na początku miałam bardzo duże bóle brzucha, później mi przeszło. Ostatni tydzień praktycznie po kilka razy dziennie pobolewa ale to są bardziej takie jakby ukłucia od środka, plus czasami przy śiadaniu mam wrażenie jakby szyjka była nisko.

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam ten lek bonjesta, dziala cuda
Mi też jest po nim o wiele lepiej. Wiadomo, że mdłości okresowo pojawiają się znikąd, jakieś pojedyncze wymioty też mi się zdarzyły, ale udało się zostać na jednej tabletce (tej 20mg+20mg) dziennie do tej pory i normalnie funkcjonuję. Do tego herbata z imbirem. Szkoda się męczyć.

Do góry