annn1
Fanka BB :)
O już wiem jaki to model wózka bexa ideal 2w1My te kilka lat temu wzięliśmy prosty wózek, bez jakichś tam bajerów, z dobrą amortyzacją, z założeniem, że i tak będziemy korzystać z gondoli, a spacerówka przejściowo do momentu znalezienia fajnej typowo do tego przeznaczonej, bez zestawu. My akurat gondoli używaliśmy dłużej, bo syn był mały i wszystko robił później niż inne dzieci, ale służyła nam do spacerów. Jakieś tam zakupy to w foteliku, obok domu chodziliśmy w chuście kółkowej, a później, jak już siadał, to nawet na większość spacerów chodziliśmy w nosidle.Ja też dużo bardziej wolę zainwestować kasę w porządne foteliki, zwłaszcza, że o ile z jedną łupiną sobie poradzimy, to te kolejne już musimy kupić x2. Nosidła i chustę sobie zostawiłam, więc czekają. Może i do zwykłej chusty się przekonam.
Jaką używkę kupiłaś? Ja śledzę teraz na bieżąco olx i jakieś grupy, bo może akurat trafi się coś fajnego w korzystnej cenie, a jak nie to kupimy taki za góra 1500, bo i tak potrzebujemy tylko gondoli.
Ostatnia edycja: