Kaalaa
Fanka BB :)
I tak swiadomie Cie wkurzaja?!Wiedzą, wiedzą!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak swiadomie Cie wkurzaja?!Wiedzą, wiedzą!
I tak swiadomie Cie wkurzaja?!nie wiem, przypomnij im o myszach albo cos
![]()
Dziękuję, na pewno skorzystamGdybyś miała potrzebę to też pamiętaj że zawsze możesz do mnie prywatnie napisać. Mam otwartą skrzynkę i chętnie pogadam.![]()
Te stany mogą powracaćNo to właśnie ja mam ten dziwny czas, u mnie dopiero 5+4 i nie mam ochoty z nikim gadać, uśmiechać się, mało tego...myślę po co mi to byłochora głowa, bp przecież bardzo chcieliśmy...czekam na ten czas aż to minie, oby szybko!
Najgorsze jest to uczucie takiego myślenia, że w sumie po co ta ciąża, gdzie chwilę wcześniej wyczekiwałam jej bardzo....ja wiem, że to moja głowa teraz, ale niefajne uczucie, a gdzie tam do drugiego trymestru..Te stany mogą powracaćmoja głowa też miała swoje jazdy i jak patrzę teraz z perspektywy czasu, to ja nie wiem o co mi chodziło, o co były nie jeden płacz
te hormony...
U nas też! Co prawda 25, ale gorącoU nas zrobił się upał, 27 stopni
Ale nie narzekam bo zawsze może być gorzejprzyjechaliśmy na działkę i chillujemy, dzisiaj mam winko truskawkowe
Wasze zdrowie Dziewczyny, mniej smutków, więcej radości i samego pozytywnego myślenia![]()
Ale Wam fajnieU nas też! Co prawda 25, ale gorąco
Mam dziś dzień sam na sam z synkiem, więc były rowery, lody i pluskadelkoZobacz załącznik 1715081