reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
@ShadowLuna jak tam sytuacja? 🤗
@Megggie powtarzałaś? 🌹
Przepraszam że tak długo nie odpisywałam, ale przyszła wredna 🩸 i rozwaliła mnie na łopatki wraz z bólem głowy, przeleżałam cały dzień. Można mi wpisać🩸i zapisać na 31.08. Może w tym miesiącu się uda. Mąż już bardziej przekonany że nie ma na co czekać i czas otwierać produkcje :p

Ok ok, rozumiem. No ja ostatnio w 8dc też miałam sporo małych pęcherzyków i żaden się nie wybijał a w 13dc już dwa dominujące 19 i 17 mm. Także nie wiem czy u Ciebie za tydzień nie będzie za późno. A nie pękają Ci te pęcherzyki? Czy ten zastrzyk to tak zapobiegawczo?
Kurczę tak myślę,że może być za późno, ale on przyjmuje tylko od poniedziałku do środy...dla wspomożenia bo on leczył mnie przy pierwszych staraniach i już wie co i jak

🫂🫂🫂 Nic więcej nie napiszę bo wiem co czujesz . Jedziesz do szpitala w Kościerzynie?
Tak ,jestem już na oddziale w pokoju. Jutro będzie mój gin to się może czegoś dowiem. Bo Pan dr , który przyszedł na konsultacje do pani dr,która mnie badała pierwsza - to się zachowywał,jakbym ja sobie te betę wymyśliła i bóle podbrzusza... I ogólnie to wyjebongo bo beta rośnie - kit ,że nieprawidłowo - rośnie, ja nie krwawię to czego szukam - ehhh cyniczny taki był 🙄
Ale położne miłe to pół biedy.

Wstępnie wykluczają pozamaciczną bo nie krwawię i jajniki i jajowody mam "czyste" - ale to wszystko jest ponoć. Ostatnio też miałam czyste a się okazało,że pęcherzyk był za jajnikiem 🙄
i to samo co przy ostatniej cp - pęcherzyk w macicy, maleńki 3mm+- ale nie wiadomo czy ciążowy, endometrium ciążowe.
Beta skacze ale to nieistotne dla ginekologa 🙄 jutro będzie mój gin to się może normalnie czegoś dowiem bo teraz to się poczułam trochę jak jakaś hipochondryczka

reklama
Tak ,jestem już na oddziale w pokoju. Jutro będzie mój gin to się może czegoś dowiem. Bo Pan dr , który przyszedł na konsultacje do pani dr,która mnie badała pierwsza - to się zachowywał,jakbym ja sobie te betę wymyśliła i bóle podbrzusza... I ogólnie to wyjebongo bo beta rośnie - kit ,że nieprawidłowo - rośnie, ja nie krwawię to czego szukam - ehhh cyniczny taki był 🙄
Ale położne miłe to pół biedy.
Tak tam babeczki to rany przyloz ,każda jedna... Gorzej z lekarzami niektórymi 🤦 ale jak będzie jutro Twój to git . Napewno się tobą zajmie 🤞🏻
🫂

Do góry